Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
@Alper Altunyurt disinda yasayan türklerin hepsi almanci kardesim
amerigadakiler dahil buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper Altunyurt disinda yasayan türklerin hepsi almanci kardesim
amerigadakiler dahil buna
Yine sacmalamis.
Neden isliklanmasi gerekiyor. Daha çok genç kazanilabilir.Kutlamalarda tarık çamdal gibi ıslıklanır umarım
6m umuzu çöp etmesi,sürekli bi şekil yapmalar tripler isteksiz ruh hali,devre arası takımdan gitmemek için 40 takla atması ve yatırımımızı riske atması,kadroda katkı vermeyen tek oyuncu olması ve herşeyden önce oynamak için çabalamayıp düzelecek gibi de durmamasıNeden isliklanmasi gerekiyor. Daha çok genç kazanilabilir.
6m umuzu çöp etmesi,sürekli bi şekil yapmalar tripler isteksiz ruh hali,devre arası takımdan gitmemek için 40 takla atması ve yatırımımızı riske atması,kadroda katkı vermeyen tek oyuncu olması ve herşeyden önce oynamak için çabalamayıp düzelecek gibi de durmaması
Bayern böyle olunur
21.00 sözleşme feshi
22.00 ıslıklı küfürlü protesto
Yaw heralde fesh edilmeyecekBayern floplarini bile karla satmayi beceriyor. Nasil sözlesmeleri fesihle Bayern oluyorsun sen?
Ya ağa ne çöpe atılması daha 19 yaşında yetenekleri belli seviyede iyi. Bu tür oyuncularin bir hava yakalamasina bakar.6m umuzu çöp etmesi,sürekli bi şekil yapmalar tripler isteksiz ruh hali,devre arası takımdan gitmemek için 40 takla atması ve yatırımımızı riske atması,kadroda katkı vermeyen tek oyuncu olması ve herşeyden önce oynamak için çabalamayıp düzelecek gibi de durmaması
Bayern böyle olunur
21.00 sözleşme feshi
22.00 ıslıklı küfürlü protesto
Bugün madalyayı aldıktan hemen sonra hoca başka biriyle konuşuyordu ama yanına gitmek yerine geçip gitti çok net bir sorun var umarım çözerler. Bir tek benim dikkatime takılmış olamaz diye tahmin ediyorum.
Yani orada hocanın yanına gidip istese selamlayabilirdi. Umarım sonradan selamlaşmışlardır diyelim.
Cocuk orda resmen bir an yavasladi ve yardimcilara bakiyor. Orda Okan haric 3 yardimci'da yüzüne bakmadi Yusufun. Ben hocanin sakat aciklamalarina fazla inanmiyorum. Bence yazin ya opsiyonlu gider yada direk satariz.
yav üzüldüm bu ne böyle , çok ayıp etmişler çocuğa.Şimdi nasıl performans bekleyeceksin ki bu çocuktan.Yani orada hocanın yanına gidip istese selamlayabilirdi. Umarım sonradan selamlaşmışlardır diyelim.
Sorun bence hocada değil hoca Berkan, Barış, Yunus ve diğerlerini hep kazandı Yusuf birazda kendinde araması lazım Barış Alper sezon boyu yedekten girdi tek kelime etmedi hatta her geçen maç üstüne koydu. Yunus bile kenarda olduğu için sıkıntı yaratmadı bunda kesin bir şey var herkes bu kadar iyiye giderken bunun gitmemesi imkansızdı.yav üzüldüm bu ne böyle , çok ayıp etmişler çocuğa.Şimdi nasıl performans bekleyeceksin ki bu çocuktan.
yav üzüldüm bu ne böyle , çok ayıp etmişler çocuğa.Şimdi nasıl performans bekleyeceksin ki bu çocuktan.