#30 Yusuf Demir

Amma abartmışsınız beyler sakatlandı adam oynatılmadığı falan yok, forma girince Rashica’yla rotasyona girecektir.

Daha oynamamış adam hakkında boş beleş yorumlar yapmayın yahu. Ulan bir halttan anlamıyorsunuz bari susun.

nasıl bi gerizekalılık bu cocugu kadroya almamak?iyileştiyse al kadroya.3 maç kadroya almadı

Okan Hocam Yusuf u özel olarak hazırlıyor.

Takımdan ilk beklentim Rashica dan sonra Yusuf Demir i kazanabilmek, bu adama daha doğrusu potansiyeline çok güveniyorum. Kupa maçı ve Başakşehir maçlarında süre bulur umarım sonrasında Dünya Kupası arasından sonrasında tıpkı Rashica gibi bu takımın değişmezi olur umarım

Çok iyi oyuncu ama bu rotasyonda yer bulması zor gibi, Rashica ve Mertens'i şu aşamada kesmemiz zor diğer kanatta da yerli oynatılması gerekiyor. Yusuf'u Mertens'in rotasyonunda bile ilk olarak kullanamıyoruz çünkü Mata var. Ama kupa maçında süre bulması lazım kesinlikle ve bir şekilde maç kadrosunda olması gerekiyor ligde.

Kupa maçı kadrosunu hazırlarken aklıma gelmemişti ama sakatlığı geçtiyse orada direkt ilk 11 başlamalı.

Takımdan ilk beklentim Rashica dan sonra Yusuf Demir i kazanabilmek, bu adama daha doğrusu potansiyeline çok güveniyorum. Kupa maçı ve Başakşehir maçlarında süre bulur umarım sonrasında Dünya Kupası arasından sonrasında tıpkı Rashica gibi bu takımın değişmezi olur umarım
bende ayni seyi dusunuyorum yusuf buyuk ihtimal ile rashica cok iyi oldugundan yabanci sinirina takiliyor. kendini sahada gormek istedigim ender yopculardan.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt