#30 Yusuf Demir

evet 1-2 gün önce antrenmanda takimla calisiyordu

bence hoca takimi iyi yolda diye kadroda fazla degisiklik yapmak istemedi, umarim yine de Seferovicin yerine alinir bundan sonra
Alinmasi sart zaten, cunku hem genc, hem ciddi bir yatirim yapmisik, hemde yetenekli. Bu oglan her mac kadrosunda olmali sakat olmadiktan sonra, yabanci kurali buna bir bahane olmamali.

Oyle birsey yok, bir defa sakatlandi sonra bir defa risk edilmemesi icin maca alinmamisti. Surekli sakat haberlerini kim salliyor? Besiktas macinda kadroda olabilirdi ama Okan Buruk almadi.
2 defa sakatlandı. Bjk maçından önce 2 haftada 3 antrenmana falan katıldı. Ondan önce de ilk sakatlığında 2 hafta yoktu sanırım. Bu yüzden kondisyon olarakta geri düştü. Türkiye kupası maçında da oynadığı sürede bu eksikliği net görmüştük. Dk arası Yusuf'a da çok iyi gelecek. Hazırlık maçlarında oynayacaktır umarım ilk 11'de Mertens yerine ki Mertens DK'da olacaktır. Mata'da son 30 dk'da süre bulur yani böyle olması lazım gelecek sezon Mertens yerine Yusuf'u monte etmemiz gerekir ki Mertens'i de son yarım saatte daha etkili kullanabilelim.

Buyuk olasilik yönetim 'adı Turk, yani herturlu yerli oynatiriz' dusuncesiyle aldi oyuncuyu ve şuan kara kara düşünüyor nasil yapariz diye

Rashica sakatlanmadan oynayabilmesinin tek sarti kaleye Okan'i koymak, bu da imkansiz gibi

Diger turlu bu sene 11'de başlayamaz

Haftada 1 rotasyon yapmak için yeterli olmaz, risk alınmaya müsait değil. Durum böyleyken her mevkiye 3’er oyuncu doldurmak çok mantıklı değildi. Yusuf geliyorsa Mata gelmemeliydi mesela ki Mata’yı çok severim. Ya da Mata alınıyorsa Yusuf alınmamalıydı.

bu kardeşimizde kanat oynayacak hız yok gördüğüm kadarıyla. 10 numarada daha verimli olur diye düşünüyorum.

Fizik gücünü yükseltmesi lazım geçen kupa maçında topu alıp götürecek gücü yoktu umarım toparlamıştır önemli bir değer olarak 11'i zorlaması lazım.

bugun muthış bir yetenek oldugunu herkes görecek.Ben kendıne çok guvenıyorum.

Bugün de kadroda olmayabilir.

Evet bugün de kadroda yok.

Geri
Üst Alt