#30 Yusuf Demir

Şu anki haliyle maalesef ikinci lig seviyesinde bir topçu.

Bu kadar süre oynamamış genç bir oyuncudan harikalar yaratmasını beklemiyorum da bulduğu sürelerde birazcık ışık da vermeli hani. Bana biraz 'mevkiisiz oyuncu' izlenimi veriyor. Çok beğenenler, kendisine hangi pozisyonu yakıştırdıklarını söylerlerse memnun olurum...

Cocuk antreman yapmiyor gibi hali var. Ayrica, vurdumduymaz bir tavri var sahada. Genc oyuncu icin iki ölüm kombinasyonu. Yazik oluyor,

kiralanmasında fayda görüyorum
kendini geliştirebileceği devamlı oynayacağı bir takım

Sen herşeye tamam diyen adamsın değil mi?
Screenshot_20230226_203818_Chrome.webpScreenshot_20230226_203756_Chrome.webpScreenshot_20230226_203733_Chrome.webpScreenshot_20230226_203706_Chrome.webpScreenshot_20230226_203644_Chrome.webpScreenshot_20230226_203618_Chrome.webp

Top süremiyor, karar veremiyor, çevre kontrolü yok bunların oynamaması ile alakası olduğunu sanmıyorum oynadığı sürede ben buralara ait değilim demekten başka bir şey yapmadı bence.

Tamam uzun süreden beri oynamiyor kimse sov da beklemiyor ama en azindan biraz hirs biraz daha canli oynamasi gerek ama bana fazla gamsiz vurdum duymaz oynadi. Bu gidisle sezon sonu ya kiralik gider yada satilir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf'un sonradan girdiği Kasımpaşa hariç hiçbir maç beğenmedim. Kasımpaşa maçında girdiğinde topsuz oyunda dahi inanılmaz etkiliydi topla basit oynuyor tekrar boşluk yaratıyordu. Sonrasında Konyaspor maçında bol bol top kaybı yaptı. Hazırlık maçında Adana Demirspor'a 2 gol atmasına rağmen oyunda bir varlık gösteremedi. Bence sıkıntısı fiziksel kupa maçında orta sahada önü bomboş bir pozisyon kaldı topu sürecek gücü yoktu. Bir de çok bencil oynama başladı bomboş pozisyonlarda kendisi şut çekiyor.
Çalıştığını uzun zamandır düşünmüyorum fizik olarak yerlerde geziyor zaten çalışıyor olsa bugün Berkan, Barış ve Yunus kadar olurdu. Bir oyuncu kendisi kazanmak istemiyorsa zorlamaya da gerek yok Emirhan Kayar'a şans verilsin zaman kaybetmeyelim tekrardan futbol oynamak isterse hocaya haber versin.

Bu kadar süre oynamamış genç bir oyuncudan harikalar yaratmasını beklemiyorum da bulduğu sürelerde birazcık ışık da vermeli hani. Bana biraz 'mevkiisiz oyuncu' izlenimi veriyor. Çok beğenenler, kendisine hangi pozisyonu yakıştırdıklarını söylerlerse memnun olurum...
10 numarayı yakıştırıyorlar ama neden inan ben de bilmiyorum. Kanat desen olmaz 10 numara desen hiç olmaz bu çocuktan. Et mi balık mı belli olmayan, en nefret ettiğim tarzda topçulardan.

Geri
Üst Alt