Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.237
- 58.365
- 3.383
Keske kiralanmayi kabul etseydi cok ihtiyaci var oynamaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikrimi tekrar değerlendireceğim bu yorum üzerineBu konuda sana katiliyorum
Futbol konusunda iyiyimdir tekrara gerek yok admirim. İçin rahat olsunFikrimi tekrar değerlendireceğim bu yorum üzerine
TamamŞu anki haliyle maalesef ikinci lig seviyesinde bir topçu.
Gideceği takımda da oynayamazsa dibe vurur, bunun endişesi ile gitmiyor olabilirKeske kiralanmayi kabul etseydi cok ihtiyaci var oynamaya
Katılıyorum. Bu çocuğun 1 sezon sürekli oynayacağı bir takıma kiralık gitmesi lazım öyle bir sezon geçirse kendine çok şey katacağına inanıyorum.Bu çocuğu seviyorum, başarısız olursa üzülürüm. Önemli yetenekleri var bunları öne çıkarmamız lazım.
Sen herşeye tamam diyen adamsın değil mi?
Çalıştığını uzun zamandır düşünmüyorum fizik olarak yerlerde geziyor zaten çalışıyor olsa bugün Berkan, Barış ve Yunus kadar olurdu. Bir oyuncu kendisi kazanmak istemiyorsa zorlamaya da gerek yok Emirhan Kayar'a şans verilsin zaman kaybetmeyelim tekrardan futbol oynamak isterse hocaya haber versin.Yusuf'un sonradan girdiği Kasımpaşa hariç hiçbir maç beğenmedim. Kasımpaşa maçında girdiğinde topsuz oyunda dahi inanılmaz etkiliydi topla basit oynuyor tekrar boşluk yaratıyordu. Sonrasında Konyaspor maçında bol bol top kaybı yaptı. Hazırlık maçında Adana Demirspor'a 2 gol atmasına rağmen oyunda bir varlık gösteremedi. Bence sıkıntısı fiziksel kupa maçında orta sahada önü bomboş bir pozisyon kaldı topu sürecek gücü yoktu. Bir de çok bencil oynama başladı bomboş pozisyonlarda kendisi şut çekiyor.
10 numarayı yakıştırıyorlar ama neden inan ben de bilmiyorum. Kanat desen olmaz 10 numara desen hiç olmaz bu çocuktan. Et mi balık mı belli olmayan, en nefret ettiğim tarzda topçulardan.Bu kadar süre oynamamış genç bir oyuncudan harikalar yaratmasını beklemiyorum da bulduğu sürelerde birazcık ışık da vermeli hani. Bana biraz 'mevkiisiz oyuncu' izlenimi veriyor. Çok beğenenler, kendisine hangi pozisyonu yakıştırdıklarını söylerlerse memnun olurum...