#30 Yusuf Demir

Dünkü dikine verkaç denemelerini olumlu buldum, ben uzun süre oynamadığı için o kadar umutsuz değilim sadece kendisine oyun karakteri belirlemeli ve eksik yanlarının daha az ortaya çıkacağı bir role evrilmeli gelecek için.

Vermedigi paslar hayal kırıklığı yaratti. Bir tek bu olumsuz yönünü törpülese kral olacak ama haberi yok.

Vermedigi paslar hayal kırıklığı yaratti. Bir tek bu olumsuz yönünü törpülese kral olacak ama haberi yok.
O pasları başka yerde verse de orada kral olsa keşke. Olası en zararla kendisine talip bulup gitmesini temenni ediyorum...

Tamam henüz çok genç olduğunun farkındayım ama oynamaya çalıştığı oyunun reelde bir karşılığını göremiyorum. Mental yönden zora gelebilecek bir tip gibi de durmuyor. Benzetildiği Emre Mor bile değil, Ontivero' ya doğru gidebilir kariyeri...

Çok erken ve ön yargılı yorumlar. Daha arka arkaya bir 5-10 maç arka arkaya oynasın adam. tekrar ediyorum. İyi bir planlamayla ileride ciddi bonservis elde edebiliriz.

Bu mesajlar niye onaya düşüyor. mesajımızı bile düzenleyemiyoruz. Böyle olacaksa artık yazmayalım bu forumda.
Bu mesaj moderatör onayı beklemektedir ve normal kullanıcılara görünmemektedir.

Kadroya almamak sacma. Roma o kadar güveniyor ki ön hakki istedi

Kadroda olmamasına çok anlam verdiğim söylenemez, saçmalık.

Bugün net kadroda olmaliyfi. Mata ciktiktan sonra 10 no da oynayabilirdi

Aslinda mertens olmayinca ilk oynaycak oyuncu kendisi. Ortadan gidebilmemiz icin sart kazanmamiz lazim. Hazirlik macinda ne yapabilecegini gösterdi az cok. Mata bu yastan sonra birsey yapamaz yapamiyor bu yüzden de her türlü yusuf.

6 milyon euro verip yatırım yaptığımız genç yeteneğimiz varken Mata'yi oynatmak saçmalıktı bence.Cocuk böyle maçlarda iç sahada, as takımla oynayamayacaksa nasıl form tutacak ?

Yusuf Demir'in menajerinin paylaşımı

1678731653478.webp

Geri
Üst Alt