#30 Yusuf Demir

Bunu niye habire u21'e alıp duruyorlar. A milli takımları çok mu matah sanki. Avusturya euro24'e gidecek gibi duruyor. Milli takıma seçilmesi şart

bunu unuttuk daha

icardi ve rashica CL play-offlarina yetisemezse bile elimizde bu, baris alper, zaniolo, yunus var

bu turlari da gecmemize vesile olsunlar artik

Mevzu yabancı statüsünde olması değil, yerli olsa da pek bir şey fark etmeyecekti. 5 yerli ile oynarken de tercih edilmedi. Niyeti ve kapasitesi olan adam, formayı giyince bir ışık verir; veremedi işte...

Kapasitesi var belki de niyet aşamasında bertaraf oldu gibime geliyor. Ciddi yatırım yapılmış genç bir yıldız adayını niye yok saymış olsun Okan Hoca?..

Umarım başarılı olur mücadele eder ve bir oyuncu daha kazanırız. Değerli bir kazanç olur 10 numara ve kanat ikisinde de oynar güzelde katkı verir.

Umarım başarılı olur mücadele eder ve bir oyuncu daha kazanırız. Değerli bir kazanç olur 10 numara ve kanat ikisinde de oynar güzelde katkı verir.

Esnekliğini bozmuş ama, Yusuf sahada yürümekte zorlanıyordu, vücut yapmış ve inanılmaz ağırlaşmış, hiç mi fitness hocası falan yok acaba ?

eee bu gitmek istemiyorsa seneye oynamak istecektir, martens zaniolo varken transfere pek ihtiyaç yok gibi. bizim kadro sol bek dışında sağlam o kadar transfer kaşarı olmaya gerek yok bi icardi-rashica alınacak işte bir de gidenlerin yerine adam alınacak.

Esnekliğini bozmuş ama, Yusuf sahada yürümekte zorlanıyordu, vücut yapmış ve inanılmaz ağırlaşmış, hiç mi fitness hocası falan yok acaba ?
Bu kaslanmayı Barca'dan sonra Rapid'e dönünce yaptı ve bence doğru bir şekilde güçlendirmemiş kendisi artık kafasına göre mi yaptı yoksa danıştığı kişi mi kötü bilmiyorum ama esneklik ve hızlanmasını etkilemiş gibi ki yaşadığı sorunda bu gibi duruyor. Özel programla bunu düzeltmeli ve ciddi zaman alabilir bu. O yüzden bu sene sürekli oynayacağı bir takıma gitmeli ve doğru bir planlama ile fiziğini tam oturtmalı bunu yaparsa çok iyi bir oyuncu kazanacağız diye düşünüyorum ve ondan sonraki sene iyi bir patlama yapma ihtimali yüksek.

Bence bu adamın temel sorunu fiziksel değil mental. Millet deli gibi calisiyor inanılmaz bir seviye var ve aldığım BİLGİLERE göre bu çocuk ben Barcelona gördüm nidalariyla floryada geziyor

kafayı toparlaması lazım o.buruk büyük şans onun için fakat kiralık gider muhtemelen bu sene

2 sene önce bugünün Arda Güler'i gibiydi. Barça kendisini denedi tutmadı. Elimizde böyle bir değer varken önümüzdeki sezon doğru bir yere kiralayıp değerini bulmasını sağlamalıyız. "X" bir kulüpte iyi bir sezon geçirirse ciddi meblağlar ile satılabilir durumda. Hala 20 yaşında. Hull City'ye gitse keşke. Senede 50'ye yakın maç oynuyorlar orada.

Dün Transfer Nöbetinde yazmistim. Ya lig icinde yerlisi cok ama yabancisi az olan ve bu yüzden yabanci sinirina takilmayacagi bir takima, ya da yurt disinda full oynayabilecegi orta veya alt klasman bir takima kiralamaliyiz.

Dün bir takim ismi atmistim ortaya. Kisitli imkanlara ve düsük profilli futbolculara sahip olmalarina ragmen pozitif futbol oynamaya calisan Bochum olabilir mesela demistim. Özellikle Bundesliga'yi örnek gösterme sebebim Bundesliga takimlarinin Avusturya ve Isvicre futbolcularina en cok kucak acan lig olmasindan kaynakli. Dil sorunu da olmaz, mentalite farki da düsük.

Ofansif olarak sikinti ceken baska bir takima da verilebilir. Atiyorum mesela Köln. Ofansta kreatiflik sorunu yasiyorlar cokca orta sahalarinda Kainz disinda kreatif oyuncu olmadigi icin, o da zaten kanat oyuncusu aslinda. Bence Bundesliga ideal bir yer olur Yusuf'u kiralamak icin. Mutlaka temaslar kurulmali.

hobaaaaa.
iyi değerlendirir umarım
1687422935186.png

Son düzenleme:
Iyi dinlen arslanım seneye 60 mac oynayacaksın.

Geri
Üst Alt