- 2 Temmuz 2011
- 137.328
- 58.458
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga bu çocuğa sahip çıkalım cidden çok yetenekli
Bu sezon kiralik gider hoca ile arasinda bir sorun oldugu kesin.1 maç 1 asist
Hocamızın körelttiği bir yetenek daha
Sorun bu asosyalde bence okandan ziyadeBu sezon kiralik gider hoca ile arasinda bir sorun oldugu kesin.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım başarılı olur mücadele eder ve bir oyuncu daha kazanırız. Değerli bir kazanç olur 10 numara ve kanat ikisinde de oynar güzelde katkı verir.
U21 maçını izlemedim ama kamp döneminde hızını tekrar kazanabilir.Esnekliğini bozmuş ama, Yusuf sahada yürümekte zorlanıyordu, vücut yapmış ve inanılmaz ağırlaşmış, hiç mi fitness hocası falan yok acaba ?
Bu kaslanmayı Barca'dan sonra Rapid'e dönünce yaptı ve bence doğru bir şekilde güçlendirmemiş kendisi artık kafasına göre mi yaptı yoksa danıştığı kişi mi kötü bilmiyorum ama esneklik ve hızlanmasını etkilemiş gibi ki yaşadığı sorunda bu gibi duruyor. Özel programla bunu düzeltmeli ve ciddi zaman alabilir bu. O yüzden bu sene sürekli oynayacağı bir takıma gitmeli ve doğru bir planlama ile fiziğini tam oturtmalı bunu yaparsa çok iyi bir oyuncu kazanacağız diye düşünüyorum ve ondan sonraki sene iyi bir patlama yapma ihtimali yüksek.Esnekliğini bozmuş ama, Yusuf sahada yürümekte zorlanıyordu, vücut yapmış ve inanılmaz ağırlaşmış, hiç mi fitness hocası falan yok acaba ?