#30 Yusuf Demir

ben bu transfere kizmam. Denedik olmadi.

Beni asil sinirlendiren transfer Jelert. Göz göre göre lades oldu.
Aynı şey ne farkı var? O da 21 yaşında kağıt üstünde çok iyi gözüken bir oyuncu, hatta jelertin performans verme ihtimali var yusufun yok

O şut neydi abi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayda deger sure oynamadigi icin soyleyecek bisey yok. Ama sure almasi sart.

Attığı şut gol olsa ofsayttan iptal olacaktı ama yine de b.k gibi şu çekti o dakikada takımın gole o kadar ihtiyacı varken.

Jelert bir şekilde takım içinde yer buldu diyebiliriz. Ocak ayına kadar iyi kötü forma şansı bulacaktır. Umarım Yusuf ben de burdayım der Ocak ayına kadar görürüz

Jelert bir şekilde takım içinde yer buldu diyebiliriz. Ocak ayına kadar iyi kötü forma şansı bulacaktır. Umarım Yusuf ben de burdayım der Ocak ayına kadar görürüz
Yetenek var dar alanda verkaçı iyi tam takıma uyum sağlayıp üçgen kurabilecek oyuncu şimdiye kadar Ziyech yerine almalıydı belkide çoktan hazır hale gelirdi.

Yetenek var dar alanda verkaçı iyi tam takıma uyum sağlayıp üçgen kurabilecek oyuncu şimdiye kadar Ziyech yerine almalıydı belkide çoktan hazır hale gelirdi.
Bence de Ziyech 'e filan şimdiye kadar verilen süreler yazık. Önce Yunus yerine Ziyech oynuyordu sonrasında Yusuf yerine Ziyech süre buluyordu gerek yok

Geri
Üst Alt