31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

kime el uzattıysak lobimize aldıysak ihanet etti yönetimin kollarına koştu

serkan şakrak

burak pakdemir

aslan bey

vasfi

alpiş

hatta muhammed safa

hepinize yazıklar olsun ulan ben yeniden yükselirim yeni genç yetenekler bulurum elbet.

hepiniz nankör zırtaparatorlarsınz

@Uğur İz molotofların olduğu deponun anahtarı vasfideydi al anahtarı ondan değiştir artık o görev senin. eksik var mı kontrol et bunlara güven olmaz.

serkan şakrak

burak pakdemir

aslan bey

vasfi

alpiş

hatta muhammed safa

hepinize yazıklar olsun ulan ben yeniden yükselirim yeni genç yetenekler bulurum elbet.

Benim mod olmaya niyetim yok Osman abi.Sen canını sıkma yanındayım.

serkan şakrak

burak pakdemir

aslan bey

vasfi

alpiş

hatta muhammed safa

Ağlattın reis :sorrow:

Benim mod olmaya niyetim yok Osman abi.Sen canını sıkma yanındayım.

bu ismi geçen zatların hepsi lobiye girebilmek ve biyerlere gelebilmek için ne yeminler etti bi bilse.

sana güvenmiyorum kusra bakma katı davranıcam

yeni lobi üyelerini böyle eğiticem artık cildine güvenmeyen gelmesin

tumblr_mm3qe4F2qO1s5cy5do1_400.gif

bu ismi geçen zatların hepsi lobiye girebilmek ve biyerlere gelebilmek için ne yeminler etti bi bilse.

sana güvenmiyorum kusra bakma katı davranıcam

tumblr_mm3qe4F2qO1s5cy5do1_400.gif

Zahmetli iş şu moderatörlük.Gelecek yaz falan olabilirim belki.1 sene daha olmayacağım kesin yani.Halktan biri olmaya devam edeceğim.

bahsi geçen şahıslar için ;

@Vasfi Vural

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j4DS1YfMu48[/media]

Zahmetli iş şu moderatörlük.Gelecek yaz falan olabilirim belki.1 sene daha olmayacağım kesin yani.Halktan biri olmaya devam edeceğim.

yeni eğitim tekniklerimden sonra 1 yıl modluğa değil mutfağa bile gidemeyeceksin onca kişinin ihanetinin acısını senden çıkartıcam

Haydaaa :D benden ne istiyorsun güzel kardeşim? Ben zaten yönetici olduktan sonra katıldım sana. Normal üyeyken ne zaman lobide yer aldım?

sus bide cevap verme. sen sızdın içimize bunları ayarttın zaten. yonetımgıllerın lobidekı bir ajanıydın. çok pis bilendim olm size.

Geri
Üst Alt