- 10 Mart 2013
- 120.832
- 152.856
- 4.938
Sana da yakışır mesela.İsmi kısa olanlara çok yakışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana da yakışır mesela.İsmi kısa olanlara çok yakışıyor.
sus bide cevap verme. sen sızdın içimize bunları ayarttın zaten. yonetımgıllerın lobidekı bir ajanıydın. çok pis bilendim olm size.
Ne çektin be Osman![]()
Evet yalan yok. Alpay'ı ben önerdim yönetime. Ama sor bakayım neden önerdim? HalkVision'u yeni getirdiğim kurallarla beraber yöneticiler yapamaz ve katılamaz. Alpay'ın yönetici olmasını sağlayarak bi bakıma yarışmanın bekasını kurtarmış oldum. Git HalkVision başlığında yazdıklarını oku. Yönetici olmasaydı resmen yarışmaya çökecekti. Şimdi bu durum ortadan kalktı.
Ama Vasfi ile uzaktan yakından alakam yok. Benim için bile sürpriz oldu. Yönetime nasıl girmiş haberim yok. Demek ki uzun süredir seni Derin GSC'ye satıyormuş. Yoksa hayatta almazlardı. O yüzden bana kızacağına yetiştirdiğin adama kız!
abi kime el attıysak çektiler aldılar. bende anlamadım dordmunda döndüm.
kendini işaret ettiğini yol yaptğını anlamadım sanma keke.
"uğur iz"
lütfen modluk planların ıcın benı ve lobıyı kullanma.
Bana da yakışır ne yalan söyleyeyimama cidden olmayı düşünmüyorum.
:distant: :idea:
Evet yalan yok. Alpay'ı ben önerdim yönetime. Ama sor bakayım neden önerdim? HalkVision'u yeni getirdiğim kurallarla beraber yöneticiler yapamaz ve katılamaz. Alpay'ın yönetici olmasını sağlayarak bi bakıma yarışmanın bekasını kurtarmış oldum. Git HalkVision başlığında yazdıklarını oku. Yönetici olmasaydı resmen yarışmaya çökecekti. Şimdi bu durum ortadan kalktı.
Ama Vasfi ile uzaktan yakından alakam yok. Benim için bile sürpriz oldu. Yönetime nasıl girmiş haberim yok. Demek ki uzun süredir seni Derin GSC'ye satıyormuş. Yoksa hayatta almazlardı. O yüzden bana kızacağına yetiştirdiğin adama kız!
Osmanı itibarsızlaştırma politikamı nasıl buldunuz tüm sevdiklerini aldım teker teker![]()
beni gözardı edersen sevinirim.
edit. ilk cümleden sonrasını okumadım bu arada
düştüysek kalkarız be Mustafa alışığız biz böyle durumlara
bana söz yine baharlar gelecek
![]()
Sağ olasın kardeşim. Keşke sen de devam etseydin.![]()
Yalansa yalan de Vasfi. "Moderasyon ve Portal Kurulu İçin Moderator Alımı" başlığında başvuru mesajın bile yok. Nasıl alındın yönetime?![]()