31. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Akkaya!

giphy.gif

Sana da yakışır mesela.İsmi kısa olanlara çok yakışıyor.

sus bide cevap verme. sen sızdın içimize bunları ayarttın zaten. yonetımgıllerın lobidekı bir ajanıydın. çok pis bilendim olm size.

Evet yalan yok. Alpay'ı ben önerdim yönetime. Ama sor bakayım neden önerdim? HalkVision'u yeni getirdiğim kurallarla beraber yöneticiler yapamaz ve katılamaz. Alpay'ın yönetici olmasını sağlayarak bi bakıma yarışmanın bekasını kurtarmış oldum. Git HalkVision başlığında yazdıklarını oku. Yönetici olmasaydı resmen yarışmaya çökecekti. Şimdi bu durum ortadan kalktı.

Ama Vasfi ile uzaktan yakından alakam yok. Benim için bile sürpriz oldu. Yönetime nasıl girmiş haberim yok. Demek ki uzun süredir seni Derin GSC'ye satıyormuş. Yoksa hayatta almazlardı. O yüzden bana kızacağına yetiştirdiğin adama kız!

Osmanı itibarsızlaştırma politikamı nasıl buldunuz tüm sevdiklerini aldım teker teker:coffee:

Evet yalan yok. Alpay'ı ben önerdim yönetime. Ama sor bakayım neden önerdim? HalkVision'u yeni getirdiğim kurallarla beraber yöneticiler yapamaz ve katılamaz. Alpay'ın yönetici olmasını sağlayarak bi bakıma yarışmanın bekasını kurtarmış oldum. Git HalkVision başlığında yazdıklarını oku. Yönetici olmasaydı resmen yarışmaya çökecekti. Şimdi bu durum ortadan kalktı.

Ama Vasfi ile uzaktan yakından alakam yok. Benim için bile sürpriz oldu. Yönetime nasıl girmiş haberim yok. Demek ki uzun süredir seni Derin GSC'ye satıyormuş. Yoksa hayatta almazlardı. O yüzden bana kızacağına yetiştirdiğin adama kız!

beni gözardı edersen sevinirim.

edit. ilk cümleden sonrasını okumadım bu arada

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XHCTDwE45VY[/media]

tumblr_m8fzznGDnq1rckdxqo1_500.gif

beni gözardı edersen sevinirim.

edit. ilk cümleden sonrasını okumadım bu arada

Tamam o zaman, bundan sonra ayağını denk al Osman! Asıl ben seni affetmiyorum. Dün yarışmaya katılmayarak beni son sıralara mahkum ettin. Dışardan da destek vermediniz. Utanmadan bir de lobi diyorsun. :mad:

Geri
Üst Alt