#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Jo eskisi gibi hızlı gelmiyor bana. Nedenini bilmiyorum CSKA'daki gibi oynamıyor.

Jo eskisi gibi hızlı gelmiyor bana. Nedenini bilmiyorum CSKA'daki gibi oynamıyor.

2 senedir doğru düzgün futbol oynayamamış,fizik olarak düşmüş CSKA'daki günlerine göre.Bence tek sorunu bu.Necati'nin koyduğu videoda nasıl dribbling yapıyor görüyoruz.Ama bizde oynarken fiziksel olarak düşük olduğunu bildiği için ekonomik oynamaya çalışıyor Jo.:)

Umarım takımda kalmaz. Bu maliyete alınabilecek cok daha faydalı bir dolu oyuncu var.

Bu da Onur ' un Elano ' ya yaptığı gibi her mesajında sallıyor Jo ' ya .

Şu son vuruşlarını düzeltse daha iyi olacak.Halbuki bu adam Cska'da plaseyle çok iyi şutlar çıkarıyordu.

Fener'e golü var :D

Gol attiktan sonra acaba nasil dans eder.... :p

samba yaparlar elanoyla belki popitada onlara katılır oda afrika dansı yapar

Galatasaray'ın golü 32 Numara Joao Alves De Assis Silva !!!! JO !

Statik oynayan bir forvetin Lugano karşısında şansı yok.Jo inşallah gene çok hareketli olur.

Statik oynayan bir forvetin Lugano karşısında şansı yok.Jo inşallah gene çok hareketli olur.

Lugano çok çabuk değil belki ama çokda ağır bir oyuncu değil Hareketli forvet Bilica karşısında lazım Lugano karşısında hem fizik olarak çok güçlü hemde çok hareketli bir forvet lazım Oda kadromuzda var ama uzun süreli bir sakatlıktan çıktığı için hazır değil maalesef

Geri
Üst Alt