#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Suçlanması gereken en son kişi.Yeterli şekilde beslenemiyor bu yetersiz orta saha yüzünden.

Eminim ki Baros şu orta sahayı görünce,iyi ki sakatlanmışım yoksa kariyerime kara bir sayfa yazılırdı bu sene diyordur.

Sivas maçını Gio ile birlikte alabilecek 2 kişiden birisin. Umarız yüzümüzü kara çıkartmazsın.

şöyle yapalım ,joya destek olacak bir topcu daha koyalım iorta sahadada elanonun desteğe ihtiyacı var birde ona yardımcı alalım ,sahi futbol kac kişiyle oynanıyordu yahu , 13 kişiyle cıksak olmazmı???

senin futbol bilgin cok dusuk oldugu icin verecegim cevap cok kisa olacak:

Topal, Sarp ve Elano(5 macta 1) ileriye cikmiyor!

geriye gelmeyenleride bir ekleyinde şu muhteşem futbol bilginizden tam feyiz alalım...

konu ileriye dönük oyuncular, yoksa seninle saatlerce tartisirim, takim savunmasi yapamiyoruz diyorum defalarca dedim, rakibi önde basamiyoruz diyorum.. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp hem ofansimizi etkiliyor hem defansimizi

konu ileriye dönük oyuncular, yoksa seninle saatlerce tartisirim, takim savunmasi yapamiyoruz diyorum defalarca dedim, rakibi önde basamiyoruz diyorum.. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp hem ofansimizi etkiliyor hem defansimizi

şerafettin olmadı bu işde..

sen bu futbol bilginle sorunun ana kaynağına inip onun ümüğünü sıkmalısın

onun üçündür derimki şu geriye gelemeyenlerede bir el at ...

Jo dan çok şey bekliyenler bence boşa beklemeye devam edecek. Ben ilerde yararlı bişe yaptıgını görmüyorum bu adamın ne alan boşalttırıyor ne topla koşuyor ne rakibin üstüne gidiyor ne de rakip savunmacıları üstüne çekip arkadaşlarına pozisyon yaratıyor. Baroşun tırnağı olamaz.

Jo da yaramaz. Nerede eski forvetlerimiz nerede Jardel'ler nerede Tanju'lar nerede Hakan Şükür'ler.. Nerede hayaller nerede rüyalar nerede eski Galatasaray..

Ben bu adami cok yavas ve gücsüz buluyorum. Ayrica gol pozisyonlarda cogu zaman dogru yerde olmuyor, ki bir golcü icin en önemli özelliklerden biri bu.

gösterdiği performansla kalması mümkün gözükmediği gibi nonda'yı mumla aratmaktadır. gol vuruşları çok etkisiz ayrıca çok ağır. ileri uçta tek santrfor oynama özelliği gözükmüyor, belki sistem değişir baros'la ikili oynar faydalı olur ama şu an için tam bir hayal kırıklığı. eğer galatasaray tek santrfor oynayacaksa bu isim baros'dur ve yedeği bu kadar pahalı olup yabancı hakkını dolduracaksa bu kişi jo değildir. şahsen mustafa pektemek gol demek derim alır arkama bile bakmak. vagner love'la yakaladığı uyumu burada kalırsa baros'la belki yakalar ama mevcut hocamızın iki ileri uç lüksü yok gibi! evet seneye yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Bu sistemde ileride tek forvet olarak oynaması ve sağdan ve soldan yeterli desteği alamaması,onu çok etkisiz kılıyor sahada.Ama kalitesi tartışılmaz.Gio'ya bi top bırakışı vardı ki orada onu nasıl ve ne zaman gördü belli değil.Yani tamamen futbol zekasıyla alakalı bir olay.Kalıp kalmama konusunda da birşeyler söylemek isterim.Kalmasını isterim ama çok zor gerçekten.18 milyon pound'a alınmış bir adamı bize 10 milyon €'ya vereceklerini sanmıyorum.

ulan tamam baroş u alacaksın golu düşünüyorsun elano çıkarmayıp neden jo yu alıyorsun oyundan bu kadar da olmaz ya her sene bu takıma mağlup olmaya alışamadım bir türlü söylemiştim kafa olarak kaybediyoruz oyun bağabında değil

ulan tamam baroş u alacaksın golu düşünüyorsun elano çıkarmayıp neden jo yu alıyorsun oyundan bu kadar da olmaz ya her sene bu takıma mağlup olmaya alışamadım bir türlü söylemiştim kafa olarak kaybediyoruz oyun bağabında değil

elano'yu alexi marke etmesi için oyunda tuttu ve bence 70 dakika mehmet topal'ın yapamadığı markajı yaptı alexe...

Çok iyi bir oyuncu.Takımı için savaşıyor.Dün mustafa sarpa çıkarttığı pas harikaydı ama pası alan adam .....

Çok iyi bir oyuncu.Takımı için savaşıyor.Dün mustafa sarpa çıkarttığı pas harikaydı ama pası alan adam .....

evet cok iyi oyuncu olduğu için diğerlerine kızıp sahada kafasına göre takılıyor..

reel değeri 2-3 milyone euroyu gecmeyecek bir oyuncu işte..

Avrupa Liglerini,Şampiyonlar Ligi'ni filan takip etmeyen adamlar kendilerini futbol uleması sanıp futbolculara değer biçiyorlar ya uyuz oluyorum yahu.Inter'i deplasmanda tek başına yıkabilecek kapasitede bir adam,Cska'da müthiş performanslar göstermiş bir adam.Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu dünyaya kanıtlamış zaten sana kanıtlamasına gerek yok yani..:oİki senedir doğru dürüst şans bulamamış ve bu yüzden fiziksel olarak hazır değil.Bunu anlayabilmek için ayık kafayla maç izleyebilmek yeterlidir bence.Fiziki açıdan hazır olursa bu adamın neler yapabileceğini biliyoruz.Onun için bu adamın yeteneğinden şüphe edenler badminton filan izlesinler o kadar söylüyorum.:asd:

Avrupa Liglerini,Şampiyonlar Ligi'ni filan takip etmeyen adamlar kendilerini futbol uleması sanıp futbolculara değer biçiyorlar ya uyuz oluyorum yahu.Inter'i deplasmanda tek başına yıkabilecek kapasitede bir adam,Cska'da müthiş performanslar göstermiş bir adam.Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu dünyaya kanıtlamış zaten sana kanıtlamasına gerek yok yani..:oİki senedir doğru dürüst şans bulamamış ve bu yüzden fiziksel olarak hazır değil.Bunu anlayabilmek için ayık kafayla maç izleyebilmek yeterlidir bence.Fiziki açıdan hazır olursa bu adamın neler yapabileceğini biliyoruz.Onun için bu adamın yeteneğinden şüphe edenler badminton filan izlesinler o kadar söylüyorum.:asd:

:asd::005:

yahu ne demezsiniz

bizim muhteşem defans ve orta sahamız Jo'yu topla çok bulusturdu ceza sahasında

o da girdigi gol pozisyonlarını atamadı

bizde onu begenmiyoruz işte

beş para etmez adamın tekiymiş dimi !!!

Hiç izlememiş olsam bu herifi nereden buldunuz diye yönetime sallıycam.

İyi oyuncu ama 9 milyon verilecek bir adam değil Gio'ya da 3.5 deniliyordu bonservisi için Gio Jo'ya göre nerdeyse bedava.

Geri
Üst Alt