#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Lugano çok çabuk değil belki ama çokda ağır bir oyuncu değil Hareketli forvet Bilica karşısında lazım Lugano karşısında hem fizik olarak çok güçlü hemde çok hareketli bir forvet lazım Oda kadromuzda var ama uzun süreli bir sakatlıktan çıktığı için hazır değil maalesef

Olay Lugano'nun çabukluğu ile ilgili değil.Lugano fizik ve konsatrasyon olarak üst düzey,ve de defans yapmasını çok iyi bilen bir adam.Lugano'yu yıpratmak için çapraz koşuları çok yapmak,top alırken hareketli olmak gerekir.

Tek dezavantajı böyle bir maç stresini daha önce yaşamamış olması olabilir. Sonuçta bu maç hiçbir premier lig maçına benzemez.

Ben bu maçlarda organize ataklarla yapılmış sistem gollerinin işe yaramadığını düşünüyorum. Kaleyi gören vursun, karambol olsun, dönen topları toplayıp defans dengesi bozukken bir şekilde 2 farkla öne geçmeli.

Sonra konta oyuna dönülebilir.

Jo nun bugün bocalayacağını düşünüyorum. :(

3389.jpg

Geldiğinden beri performansı yerlerde özellikle son maçlarda umarım kondisyon ve fizik güç olarak iyidir.

Bu adama niye havadan paslar atiliyor aklim almiyor, ne zaman yerden oynadik pozisyona girdik macta.

jo çok ağır özellikle fenerdeki gibi 2 uzun ve ağır stoperin önünde jo'yu tek başına bırakmak intihar oluyor , bu ağırlıkla tek başına oynayamaz jo..

Sabahlara kadar alem yaparsan işte böyle sahada uyurgezer olursun.Bir brezilya kazığı daha Allahtan bonservisini almamışız.Git brezilyaya orda samba yap burda samba olmaz.Go home.

bu takıma brezilyalı istemiyorum

Evet Elano'dan sonra Jo'ya da ``Mağlubiyet sonrası Brezilyalılara bok atma şenliği`` çerçevesinde yorumlar gelmeye başlamış.Sen adamın önüne 1 tane top atma sonra gol atmasını filan bekle.Şaka gibi yahu.:o

Adama bir top bile gelmedi ya, nasil berbat oynamis ? :S :S

Şerif, içtiğinden bende istiyorum. Ne saçmalamışşın yahu? Harbiden nasıl bir sallama, uydurmadır o.

Top atmıyoruz ki gol atsın adam.

Çabaladı, Gio'ya pas attı bi tane.

Gio kaçırdı golü.

kendi halinde sahada gezen bir oyuncu ,fazla etliye sütlüye karışmaz ,arada bir pas falan atar o da büyük olay olur taraftarın gözünde (aynen elano gibi)

kendi halinde sahada gezen bir oyuncu ,fazla etliye sütlüye karışmaz ,arada bir pas falan atar o da büyük olay olur taraftarın gözünde (aynen elano gibi)

Evet kardeşim zaten top gerideyken sırf oyunda olsun, oyun içinde olsun diye geriye kadar gelip top alması gerek değil mi ? Veya top neredeyse oraya koşup kendini yırtması gerek ?

Hey Allah'ım :) !

Senin gibi milliyetçi yabancı düşmanı adamlar yüzünden bir gram yol katedemiyor şu ülke.Git Barış'ın Caner'in topiğine yaz sen.Çileden çıkarma insanı.

Senin gibi milliyetçi yabancı düşmanı adamlar yüzünden bir gram yol katedemiyor şu ülke.Git Barış'ın Caner'in topiğine yaz sen.Çileden çıkarma insanı.

bunu hakaret sayarım heleki benim gibi ekmeğini devamlı yabancılarla calışan birisi olarak ama hoş göreceğim basiret bağlanması devam ediyor diye .. bakalım ne kadar sürecek bu...

bunu hakaret sayarım heleki benim gibi ekmeğini devamlı yabancılarla calışan birisi olarak ama hoş göreceğim basiret bağlanması devam ediyor diye .. bakalım ne kadar sürecek bu...

Senin hoş görüne filan ihtiyacımız yok çok şükür.Burada bize bir imkan verilmiş ve fikirlerimizi belirtiyoruz.Sen ve Şerif Vural denen zat durmadan yabancı oyunculara saldırıyorsunuz yorumlarınızla.Yok City taraftarı böyle diyor yok Jo etliye sütlüye karışmıyor.Kimi kandırıyorsunuz?Bize izlediğimizi anlatmanıza gerek yok.Yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz buraya sonra zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz.Bu taraftar,bu ülke Türk oyuncu fanatikliği yaptığı sürece bu ülkenin futbolundan bir bok olmaz.Elano giderse,Jo giderse sen kaybedersin.Bu adamlar boşta olsa kapısında yatacak zilyon klüp var.Sizin gibiler yüzünden bu oyuncuları kaybetmek istemiyoruz,tepkimiz buna.

Jo iyi futbolcu aslinda, zeki, hizli, top teknigi yüksek(bileklerine hakim) ve bitirici bir futbolcu ama cok yalniz kaliyor ileride bu da, Orta sahanin cok kopuk olmasindan kaynaklaniyor, Topal, Sarp ve Elano yeterince yeterli destegi vermiyor!

Jo iyi futbolcu aslinda, zeki, hizli, top teknigi yüksek(bileklerine hakim) ve bitirici bir futbolcu ama cok yalniz kaliyor ileride bu da, Orta sahanin cok kopuk olmasindan kaynaklaniyor, Topal, Sarp ve Elano yeterince yeterli destegi vermiyor!

şöyle yapalım ,joya destek olacak bir topcu daha koyalım iorta sahadada elanonun desteğe ihtiyacı var birde ona yardımcı alalım ,sahi futbol kac kişiyle oynanıyordu yahu , 13 kişiyle cıksak olmazmı???

Geri
Üst Alt