#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

okadar dedik sakatlandığı an sağlık kuruluna göndermyın dıye ama dınleyen kım...umarım beklenenden erken döner sayet fikstur cok zorlu ıhtıyacımız var ona.

beyler dikkatimi çeken birşey oldu anadolu takımları bizimle oynarken kasap kesiliyorlar bunun arkasında başka güçlermi var acaba sırf sakatlama çabası içindeler

şerefsizler.içimde bir sürü şey var ama buraya yazamıyorum:@ eşşoğlueşşekler top görmemiş hayvanlar öküz gibi dalıyorlar. bi tabir vardır gavura vurur gibi vurmak diye:D bunlar o tabiri gerçekleştiriyor.kaç maçtır canere dalıyorlardı baktılar joda iş var onada daldılar.jo bi işe yaramıcak.barosda 1aya döncek zaten.keşke nonda yerine francoyu gönderseydik...

keşke degil öyle yapmalıydık nonda yerine ya direk avrupada oynayacak bir forvet alınmalıydı yada franco gonderilmeliydi nondayı boyle bir zamanda uzerine birde tazminat ödeyerek gondermek ustelik taraftarı ve galataarayı seven bir adamı gondermek çok büyük hatadır. josakatlandı bakalım napıcaz bu saglık ekibiyle bu sezonuda kapatır .

Jo sezonu kapatti

Bidaha sahalarda göremicez :(

franco gönderilmeliydi diyen arkadaslara bekarın karı bosaması kolay gelir sözünü hatırlatmak lazım nereye yolluyorsun leoyu yeni kontrat fesh etmeye kalksan en az 2 mn € bayılman lazım ayrıca klubun avrupada adı cıkar o kadar kolay degil o işler sadece sanssızlık kadersizlik gecen sene o kadar oyuncuya ragmen savunmacılarımız sakatlandı pisi pisine elendik bu senede forvet hattında bi cünüplük var Keitayı orda oynatmaktan baska bişey gelmez

Nabiyonuz agalar adami bir topraga vermediginiz kaldi herif 1 ay sonra aramizda.

Jo'ya zaten geldiğinden beri inanılmaz sert müdahaleler yapılıyor.

Sanki tek forvet oyuncumuz Jo olduğunu bilip

Galatasaray'ın gol yollarını yıkmak içinmiş gibi.

santos gelirken söylemiştim bu adam yerine santrafor alsınlar olası jo'nun sakatlığında ne yapıcaz diye. korktuğum oldu. şimdi santraforsuz kaldık. inşallah puan kayıpsız atlatırız ama sanmıyorum. ztn takım kötü oynuyorken bide forvetsiz kaldık.

offf yeter ya ne bu arkadaş eldeki forvet sakatlanıyo yerine oyuncu alıyoruz 3.maçında o da sakatlanıyo hay ben bu işin içine....

santos gelirken söylemiştim bu adam yerine santrafor alsınlar olası jo'nun sakatlığında ne yapıcaz diye. korktuğum oldu. şimdi santraforsuz kaldık. inşallah puan kayıpsız atlatırız ama sanmıyorum. ztn takım kötü oynuyorken bide forvetsiz kaldık.

Vallahi kadro kurmaka sıkıntı yaşamaması için Rijkaard'ın her mevkiye 4 futbolcu alması gerekir. :(

Hakemler futbol kasaplarına prim verdiği sürece darbeye bağlı sakatlıklarımız devam edecek. Bu sakatlıklar adele vs sakatlığı değil dikkatiniz çekerim ki bu sakatlığı da gelişine şut atarken hamle yapan Antalyaspor'lu kasap yüzünden meydana geldi

ben ınanıyorum kı bu hakemler adam gıbı mac yonetse sahalar duzgun olsa hem cok daha yıldız buraya gelir hem de bizim adamlarımız yeteneklerini daha iyi gosterip avrupa ya gidebilirler

Eyvah diyorum, moralim çok bozuldu sakatlık haberini okuyunca. Uefa'da napıcaz, ligde napıcaz. Paf takımdaki Cem Sultan'a gün doğdu. Belki sakatlıkalr buna vesile olacak. Pollyanacı olmaktan başka çare yok

Geri
Üst Alt