#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Sampiyon olursak bence bonservisi alınır ama Ben daha atletik bir forvet isterdim açıkçası...

Gervinho vs gibi...

sampiyon olursak kesin aliriz hata kiralik olanlarin hepsini aliriz

Jo yine kalitesini gösterdi, skora direk katki yapti her macindaki gibi

Birde insan sormadan edemiyor, acaba Jo uefa'da oynayabilseydi sonuc nasil olurdu. Ilerde top tutan adamimiz yoktu Atletico maclarinda...

Jo'nun topa her dokunuşu buram buram kalite kokuyor,arkadaşlarıyla iletişim sorunu olmasa bugün 4-5 gol atabilirdi.

Yalnız Keita ve ikisi çok laubaliler hemen havaya girip kopuyorlar oyun disiplininden.

Penaltı nasıl atılır? izleyin öğrenin

Yalnız Keita ve ikisi çok laubaliler hemen havaya girip kopuyorlar oyun disiplininden.

Onlar tribün oyuncuları da ondan,ikiside klas ve kıvrak,ama böyle oyuncularıda iyi motive edersen izlemeye doyamazsın,Semih hocam sen Kewell gibi hep konsantre adamları seviyorsun biliyorum,ama Keita'yı özellikle izlerken kendimden geçiyorum inanılmaz bir oyuncu.

İlerde ayağında top tuttu,takımı rahatlattı.Keşke Madrid maçlarında olsaydı dedirtti bizlere.Tebrikler.

Santrforlu oynamak ne büyük rahatlık ve güzellikmiş, unutmuşuz.

Attığı penaltı golü de çok klastı.

Maçın gizli kahramanı . Yaptığı koşular , tuttuğu , indirdiği ve servis ettiği toplar mükemmeldi gerçekten .

Abdullah Abinin dediği gibi santraforla oynamak ne güzelmiş :)

Helal olsun Jo , böyle devam .

Pozisyon alışı, yaptığı çarpraz koşular gerçekten göze hoş geldi.

Maça direkt etkisi hissedildi adamın,topu çok rahat ileride tutabildik...

Penaltıyı kaçırıcak sandık , keşke Santos atsa falan derken topla kaleciyi ayrı yerlere yolladı :D

İlerde top tutabiliyor bence ebu özelliği büyük avantaj..Opsiyonu ne kadar bilmiyorum ama almalıyız..Baros 30 a yaklaştı jo daha 22 yaşında..

İlaç gibi geldi takıma bol bol pozisyona girdi ve top tutmamızı sağladı. Harikasın aslanım!

Bugün gördük ki bir forvet bile nasıl değiştirebiliyor oyun düzenini.Bütün kafa toplarını aldı,dahası iyi koşular yapıyor.İstekliydi.Zaten bugün takım olarak iyiydik:)

Geri
Üst Alt