#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Baros ve Kewell uzun süreli sakatlar onların zamana ihtiyacı var ama en o süreci sancısız atlattık çok şükür.Artık seri galibiyetler alma zamanı Jo'ya gelince geldiğinde çılgınlar gibi sevinmiştim hala performansının yarısı kadar bile oynamıyor ama ne kadar kaliteli herkes görüyor,Gio için söylediklerimiz gibi biraz daha zaman.

Beşiktaş maçında belli etmişti zaten nasıl bir etki yaratacağını. Çoğu kafa topunu aldı. İndirdi. Servis yaptı. Vuruşları güzel. On numara adam.

Aslında 70 miyon dolar kredi aldık..tabi ki transferlere harcanmıcak bu para ama jo yu almalıyız kesinlikle suan 23 yasında 30-31 yasına kadar oynasa güzel işler yapar 5 yılda :D ileriyi dusunmek lazım sonucta yonetim ve taraftar avrupada kupa istiyor..aynı şey giovvani dos santos içinde geçerli

O besli zannetmiyorumki bi macta oynasın hocam yani sen daha cok beklersin:)

sakatların gectigini farzedersk ideal 11

Leo--sabri--güngör-neil--balta--M.topal--Elano--arda--kewel-keita-baros

burda senin icin birde ardayı ortasahaya cektim he bu kıyagımıda unutma:)

Alisamiyende skor olarak Geriye düşersek görürüz belki :o

Jo geldiğinde çok sevinmiştim. Devre arası transferleri arasında en çok Jo'ya sevinmiştim. Bana çok potansiyelli, yetenekli bi futbolcu izlenimi vermişti. Bonservisini alırız inşAllah, makul bi fiyata. Gidipte 15 milyon verilmez heralde. 8 milyon civarı alabilirsek bize katkıları çok büyük olacaktır. Zaten çok genç bi futbolcu. Önünde daha uzun yılları var. Gelecek içinde önemli adımlar atmış oluruz.

Paniğe gerek yok. Seçimlerden bu yönetim çıktığı sürece transferde sorun yaşamayız. Artık elimiz çok daha güçlü. Jo olmazsa daha iyisini alır gelir bu yönetim. Kimsenin şüphesi olmasın.

Jo da Baros da kaliteli oyuncular.Her ikisininde etkili özellikleri var.Fakat ben jo yu tercih ederim.Eğer oyuncuda gönüllüyse kesinlikle bonservisi alınmalıdır.Eğerki alınamasada dert değil,Avrupada en az jo kadar kaliteli futbolcu bulunup alınabilir.

sakatların gectigini farzedersk ideal 11

Leo--sabri--güngör-neil--balta--M.topal--Elano--arda--kewel-keita-baros

Kadroya bak Giovani ve Joao yedek :eek: (Caner 'i, Servet 'i, M.Sarp 'ı saymıyorum bile...)

Ben 4-4-2 ye döndüm. Gio ve Kewell 'ı yedek (rotasyon) yaptım. Joao 'ya kıyamadım.

Leo

Sabri E.Güngör Neill Caner

Keita(Giovani) Elano M.Topal Arda(Kewell)

Baros Joao​

Aslında 70 miyon dolar kredi aldık..tabi ki transferlere harcanmıcak bu para ama jo yu almalıyız kesinlikle suan 23 yasında 30-31 yasına kadar oynasa güzel işler yapar 5 yılda :D ileriyi dusunmek lazım sonucta yonetim ve taraftar avrupada kupa istiyor..aynı şey giovvani dos santos içinde geçerli

Şuanda 23 yaşında 31 yaşına kadar oynasa 5 yılmı oynamış oluyor ? :rolleyes:

Kadroya bak Giovani ve Joao yedek :eek: (Caner 'i, Servet 'i, M.Sarp 'ı saymıyorum bile...)

Ben 4-4-2 ye döndüm. Gio ve Kewell 'ı yedek (rotasyon) yaptım. Joao 'ya kıyamadım.

Leo

Sabri E.Güngör Neill Caner

Keita(Giovani) Elano M.Topal Arda(Kewell)

Baros Joao​

Hoca olacak Adamsın Abdullah abi:)

Seneye yabancı transferi yapmayız herhalde tff serbest bırakmazsa artık umuyorumki karsıyaka taraftarıda serbet bırakılmasını istemiyordur:D

jo bu oyunu ile yedek kalmaz kolay kolay hem boros da 60 dan sonra yorgun savunmalara karşı iyi iş çıkarır özellikle deplasman maçlarında.

hastasi oldum jo nun bi forvetin yapmasi gereken herseyi yapiyor araya kosular yapiyor sirti dönuk oynayabiliyor ilerde top tutuyor kafa topu indiriyor adam da yok yok isallah sezon sonu bonservisi aliriz

Jo alves ve Baros lu çift forvetli sistem hayali bile zevkten dört köşe ediyor insanı.

.........................JO ALVES......BAROS......................

Caner............................................................KEİTA

.............................Elano.......................................

...........................................M.TOPAL.....................

Balta..............E.Güngör..............NEİLL..............SABRİ

................................L.Franco................................

Kadro Arda nın satılacağı göze alınarak hazırlanmıştır:)

Sevilla,A.madrid 4-4-2 örneğinin en iyi takımlarıdır bizim defans,kanatlar ve kalemiz bu iki takımdanda iyi.

Son şampiyon İspanya kadrosu

----------------------------Casillas-------------------------------

--------Ramos--------Puyol----------Marchena---------Capdevilla

--------D.Silva-------Senna-------------Xavi----------------İniesta

---------------------D.Villa-------------F.Torres--------------------

Bizde Jo ve Baros'u birlikte kullanabiliriz.

-----Topal---Elano-----

--Keita---------Arda---

------Jo----Baros------

Yada tek forvet olacaksa..Kewell oynar Arda forvet arkası.

Tam kadro olduğumuz sürece 4-4-2 ye dönmeyiz. Bu zamana kadar çekilen tüm çilemiz zaten sistemin en önemli parçalarının eksikliğiydi. Ama artık oyuncularımız hem sisteme hem birbirlerine alışmaya başladıklarını göstermeye başladılar.

Ben takımın 4-3-3 oynamasından zevk alıyorum. Maç içinde sürekli sistem değiştiriyoruz zaten. Hücumda 4-3-3, 4-2-4 , hatta 2-4-4 ve 2-3-5 defansta, 4-5-1, 5-4-1, 5-2-2-1 gibi sürekli farklı dizilişlerle oynuyoruz. Açıkcası tribünden futbolcuların sahaya dağılışlarını izlemek bile ayrı bi zevk.

Kasımpaşa maçında sahadaki en kotu G.Saraylı oyuncuydu bence, vasattı. Fiziksel olarak hazır gozukmedi, gucsuzdu. Bu yuzden birkaç kez topu ayagına dolastırdı. Diger sebepleri ve maliyeti dusunulunce kalması için ısrar etmezdim acıkcası.

3 maç üstüste oynayamadı ki adam daha.

Geri
Üst Alt