#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Man. City sanırım geri istemeyecektir. Pazarlık olumlu geçer umarım ve Jo temelli alınır.

Çok faydalı bir oyuncu gibi görünüyor ama biraz daha oynamalı..

Jo Adnan Polat kalırsa kesinlikle alınır.Hamit ile birr orta saha bir türk forvet ve defansa Servet'i satıp yabancı bir oyuncu daha transfer edilir.Taş gibi takım oluruz.

jo'da madem kalmak istiyor GS'de city'nin parayı pek sorun edeceğini düşünmüyorum. umarım 7-8m a indirirler bonservis bedelini

jo'da madem kalmak istiyor GS'de city'nin parayı pek sorun edeceğini düşünmüyorum. umarım 7-8m a indirirler bonservis bedelini

Haldun abi taş çatlasın 9 verir. :)

Jo,gerçekten buradaki ortamdan memnun görünüyor.

Elano ile beraber oynadığında daha çok gol pozisyonuna girecektir diye düşünüyorum.

Ya çok kaliteli gelsin iyi olur ama yedek bir futbolcu için fazla kaliteli Jo. Sürekli oynamak ister.

Baros'u da biliyoruz hepimiz gol attımı gene atıyor gene atıyor ilk senesini hatırlayın sırf formu yüzünden Nonda hiç bir maç oynamadı neredeyse o derece süper form tutmuştu eğer böyle bir durum olursa seneye Baros'u kesemez Frank ve Jo yedek kalır sorun felan çıkabilir bu yüzden bir endişem var... Yoksa herkes ister böyle süper futbolcuyu.

Ya çok kaliteli gelsin iyi olur ama yedek bir futbolcu için fazla kaliteli Jo. Sürekli oynamak ister.

Baros'u da biliyoruz hepimiz gol attımı gene atıyor gene atıyor ilk senesini hatırlayın sırf formu yüzünden Nonda hiç bir maç oynamadı neredeyse o derece süper form tutmuştu eğer böyle bir durum olursa seneye Baros'u kesemez Frank ve Jo yedek kalır sorun felan çıkabilir bu yüzden bir endişem var... Yoksa herkes ister böyle süper futbolcuyu.

Rotasyon ustasıdır Frank problem olmaz :)

Baros gelince Rijkaard bilir işini.

Açıkçası bu kadar uyumlu olmasını beklemıyordum.Kısa zamanda sevdirdi kendini.

İnşallah takımda kalması için bir yol bulunur...

Jo-Baros.

Çift forvet falan bile oynarız merak etmesinler :D

Rijkaard düşünsün biraz ya. Baros tamamen iyileşmek üzere, Jo gayet kaliteli. Ahanda şimdi Rijkaard'ı zor zamanlar bekliyor. Gerçi alışkın adam. :D

Baros ne kadar formda olursa olsun 1. sınıf bir forvet değil. Hiçbir zamanda olmadı...Zaten baros sakatlandığında biz onun golcü özelliğini değil de mücadele eden,press yapan,rahtsız eden yapısını aramıştık.Gol yükünü kewell ve nonda çekiyordu zaten Baros yokken...Ama bu çocukta o kumaş var.Bu çocuk istesin avrupanın 1.sınıf forvetlerinden biri olabilir...

Baros'u hemen silmesek ? :)

Baros ne kadar formda olursa olsun 1. sınıf bir forvet değil. Hiçbir zamanda olmadı...Zaten baros sakatlandığında biz onun golcü özelliğini değil de mücadele eden,press yapan,rahtsız eden yapısını aramıştık.Gol yükünü kewell ve nonda çekiyordu zaten Baros yokken...Ama bu çocukta o kumaş var.Bu çocuk istesin avrupanın 1.sınıf forvetlerinden biri olabilir...

Gol kralı kim olmuştu ki? Konyaspora attığı gol hala aklımda. Baros 1. sınıf forvet değilse piyasada forvet yok o zaman.

Gol kralı kim olmuştu ki? Konyaspora attığı gol hala aklımda. Baros 1. sınıf forvet değilse piyasada forvet yok o zaman.

Yani sen Baros'u torres'le,Villa'yla,Eto' yla İbra'yla aynı yeremi koyuyorsun? Bana göre birinci sınıf forvet bunlardır.Baros bunlardan sonra gelir.Gördüğün üzre piyasada birsürü forvet var.Biz ulaşamayız sadece...İşte jo 'yu birazcık beklersek 1.sınıf bir forvet olabilir bence bu çocukta o kumaş var...

Yani sen Baros'u torres'le,Villa'yla,Eto' yla İbra'yla aynı yeremi koyuyorsun? Bana göre birinci sınıf forvet bunlardır.Baros bunlardan sonra gelir.Gördüğün üzre piyasada birsürü forvet var.Biz ulaşamayız sadece...İşte jo 'yu birazcık beklersek 1.sınıf bir forvet olabilir bence bu çocukta o kumaş var...

Yukarda saydığın isimlerin adam geçme, hava hakimiyeti, pres, şut gibi bir çok özelliği var. Ama ben Jo'da bunu göremedim. Baros kadar yıpratıcı değil. Baros'ta Jo kadar teknik değil. Aralarında bi fark yok yani.

Formda bir Baros'u ancak o saydığın forvetlere değişirim.

Yukarda saydığın isimlerin adam geçmez, hava hakimiyeti, pres, şut gibi bir çok özelliği var. Ama ben Jo'da bunu göremedim. Baros kadar yıpratıcı değil. Baros'ta Jo kadar teknik değil. Aralarında bi fark yok yani.

Yaklaşık 6-7 yaş kadar fark var aralarında...İbra 6-7 yıl önce nerede oynuyordu? Yani 6-7 yıl genç bir futbolcunun gelişimi için çok önemli...Press yapmak tamamen senin gücünle alakalı yani güçlüysen yaparsın press.Sonradan geliştirebileceğin bişey...Jo'nun hava hakimiyeti çok çok iyi değil ama Baros'tan iyi yinede...Şut deyince işte ne can alıcı noktası bu zaten.Jo,benim 1.sınıf diye saydığım bütün adamlardan daha iyi şut çekebilir.Sol ayaklı bir forvetten bahsediyoruz...Frikikten kaleyi gol olarak görebilen bir forvetten...Sol ayaklı olduğu için çok daha rahat adam geçer Jo Baros'a göre ...Oynadığı bir iki maçta birkaç örnek gösterdi bize.Kısa mesafede o boyuna rağmen çok hızlıdır...Jo kumaş olarak baktığımızda baros'tan daha kaliteli bir forvettir...

Geri
Üst Alt