#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

kendinde en az 30 santim kısa bir oyuncuya kafa topu verdiğini bile gördüm bu akşam...

saldım cayıra mevlam kayıra, ne gam ne tasa ,el ele elano ile takılıyorlar....

Brezilyalılar'dan hayır yok zaten bize. Gerçi kime hayırları dokundu ki bu adamların? Kaka bile 65 milyon €'nun altında ezildi resmen. Brezilya'dan transfer yapmıyor kimse artık bunları referans alarak.

Antalyaspor maçındaki isteğini göremedim.

Pres yapmıyor.

Santos yapıyor ama.

Herkes pres yapsa top bize geçer adamlar heyecanlanır goller ardı ardına gelir.

fizigini hic iyi kulanamiyor ne yaziki

Net bir pozisyonumuzda topa daha yakın olduğu halde yerden kalkana kadar trabzon savunması golü çıkardı. Kumaşı iyi kariyeri ortada geçelim bunları. Futbolun bugünü yarını var artık. Daha gencecik bu adam geçmişinde ne var bu kadar ki göz boyuyor. Ben bi Mendiata bilirim dünyanın en iyi ortasahası diye anılırken nerelerde oynadığının yok kumaşı iyi kumaşı iyi denerek.Takılmayalım bunlara ruhsuz ve savaşmıyor. Sene sonu yolların ayrılması hayırlı olacaktır.

jo nun bonservisinin alınmasında daha kafamda soru işaretleri var

Jo'dan daha hareketli birine ihtiyacımız var.

Jo biraz daha atak olmalı yani daha hareketli olmalı Fener maçında çok şey bekliyorum Jo'dan..

kimse jo yu begenmiyor..cok sasırdım he ! :D adam muthis ya bonservisi alınsın alınmazssa kesin cok kotu bir forvet alıncak nonda gibi ikinci forvetimiz olucakk :S

adam iyi futbolcu yalnız bizimkilerin tutup 12-15 milyon euro vereceklerini sanmıyorum.city'ye dönerse adebayor ve santa cruz un arkasında yedek bekleyecek burada kalmak isteyebilir diye düşünüyorum

Yahu adam iki senedir doğru düzgün maça çıkamamış,nasıl iyi fiziği olsun,nasıl güçlü olsun,nasıl pres yapsın?:oHayret birşey.Ama doğru bunu da almayalım.Nasılsa 657756 milyon euro bonservis isteyecekler,o kadar etmez.Mustafa Pektemek bizi çok iyi taşır Şampiyonlar Ligi'nde.Müthiş futbolcu,wonderkid.Onu transfer edelim.Yoksa bazı yabancı düşmanlarından yakasını kurtaramayacak Jo.

Maçın ilk dklarında ceza sahasında attığın o çalım ve vuruş keşke sene başından beri bizimle olabilseydin

Giovani'nin taşıdığı topta çok yanlış yerdeydi. Adam kaleciyi bile ekarte etti, Jo koşusunu düzgün yapsa her türlü goldü. En net pozisyon oydu bence.

Çok kötüydü bugün çok topta kaybetti.

Geri
Üst Alt