#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Giovani'nin taşıdığı topta çok yanlış yerdeydi. Adam kaleciyi bile ekarte etti, Jo koşusunu düzgün yapsa her türlü goldü. En net pozisyon oydu bence.

bencede orada baros olsa atardı o golü.tanju gibi inzaghi gibi sezgileri yok adamın oraya daha önce koşu yapsaydı atardı o golü

Bu adam ağır gibi yorumlar var hayretle izliyorum İstediği boş alanları bulamadı daha hem top tutuyor , hem teknik , hem süratli hemde hava hakimiyeti var daha ne istiyorsunuz ? He bitiriciliğinin daha iyi olmasını isterdim o ayrı konu Ama istediği alanları bulunca gerçek süratini göreceksiniz .

Tekniği müthiş boyuna rağmen yürüyerek attığı çalımları hayranlıkla izliyorum zaten.ayrıca bu tam performansıda değil istediği topları alamamasıda cabası ama ben yinede Barosu terhih ederim.

Adamın müthiş tekniği var ayrıca topla hızlı bir oyuncu son vuruşlarıda iyi daha ne istiyorsunuz ?

Adamın müthiş tekniği var ayrıca topla hızlı bir oyuncu son vuruşlarıda iyi daha ne istiyorsunuz ?

Topu kaleciden alıp, sektire sektire 10 kişiyi geçip, rakip ceza sahasında kaleciyi sağa yatırıp, kale çigisine topu koyup üfleye üfleye çizgiyi geçirmesi gerekir.

:)

Müthiş tekniği var gerçekten. Hiç görmedim bu kadar rahat çalım atan oyuncu. Dar alanda bile o kadar rahat süper çalım atıyor ki inanamıyorum.

Daha takımda 10 maç yapmamış adam. Sakatlık felan derken zaten oynayamamıştı. Daha iyi olacak inanıyorum. Şu haliyle bile inanılmaz kalitesini belli ediyor.

B_37471afd96e1e0ae65334ec90d009ea7.jpg

B_4c9ea042e7ed9272aa052b6d3a63b867.jpg

B_ae8eb87309af8018627f6f232d6417a0.jpg

Jo-Alves_des.jpg

Evet Fener'e de Jo XD

uzun yıllar bizimle kal jo

uzaktan zon atar keza şut yok adamda..

Ne demek şut yok?Jo'nun en önemli özelliklerinden biridir çok iyi şutlar atması.Madem tanımıyorsunuz,Galatasaray'a gelmeden önce izlemediniz o zaman böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapmayın.

Geri
Üst Alt