#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Robinho ofansiv heryerde oynar.

16.gif

Robinho forvet oynayabilir ama tam forvet değil. Daha çok kanat adamıdır.

Robinho ne klasik sol kanat, ne de tam anlamıyla striker

kanat forveti

bu adamın fenev maçından sonra yaptığı ruhsuzluğu hiç unutmayacağım.bence sezon sonu bile beklenmeden kira sözleşmesi fesh edilmeli.

neyseki sihirbaz bu adamın bonservisini alamadı. sezon sonu postalanır kurtulunur.

Quaresma gelecek dertler bitecek. Canınızı sıkmayın :D

Açıklarmısın hangileri yanlış çıkmış. Detaylı bir şekilde.

bu soruyu sormak bile abes..

haa iş şöyledir , teknik heyet- yönetim haldundan git şunu al diyorda haldun bu transferlerde kendi önerisi olmadan profesyonel bir yöneticilik işi yapıp gidip transferi bitiriyorsa başarılı denilebilir( keita yı 9,5 - elanoyu 7,5-8 milyon euroya almak ne kadar başarı o ayrı mesele) ama kendiside bu transferleri yapalım ekibinin icindeyse üstünel sihirbaz değil fiyosko olur ancak..

Bu taraftara Yıldırm Demirören ve yönetimi müstehak.

bu soruyu sormak bile abes..

haa iş şöyledir , teknik heyet- yönetim haldundan git şunu al diyorda haldun bu transferlerde kendi önerisi olmadan profesyonel bir yöneticilik işi yapıp gidip transferi bitiriyorsa başarılı denilebilir( keita yı 9,5 - elanoyu 7,5-8 milyon euroya almak ne kadar başarı o ayrı mesele) ama kendiside bu transferleri yapalım ekibinin icindeyse üstünel sihirbaz değil fiyosko olur ancak..

Senin şu açıklamayı yapman bence abeslik. Neden mi ? Bu transferler olurken ağzının suyu akarken bunları söyleseydin daha inandırıcı olabilirdin. Sizler böyle üst düzey futbolcuları hak etmiyorsunuz. Jo yu kiralaması Haldun Üstünelin bu işi ne kadar iyi bildiğinin göstergesidir. Bu transferleri Haldun kafasına göre yapmıyor. Yönetim ve teknik heyet onaylı yapılıyor.

Diğer fikirlerini lütfen bu başlığa belirt.

https://www.gscimbom.com/forum/ozha...8782-haldun-ustunel-baskan-yardimcisi-16.html

Senin şu açıklamayı yapman bence abeslik. Neden mi ? Bu transferler olurken ağzının suyu akarken bunları söyleseydin daha inandırıcı olabilirdin. Sizler böyle üst düzey futbolcuları hak etmiyorsunuz. Jo yu kiralaması Haldun Üstünelin bu işi ne kadar iyi bildiğinin göstergesidir. Bu transferleri Haldun kafasına göre yapmıyor. Yönetim ve teknik heyet onaylı yapılıyor.

Diğer fikirlerini lütfen bu başlığa belirt.

https://www.gscimbom.com/forum/ozha...8782-haldun-ustunel-baskan-yardimcisi-16.html

boş konuşmalar

bütün transferler hakkında yorumlarım ortada..

doğru olarak yapılan iki transfer var

kader keita

neill

---------

elano blumer

leo franco

jo alves

fiyasko

ayrıca yerli olarak

m.sarp

gökhan zan

fiyasko