- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva
Robinho ofansiv heryerde oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Robinho forvet oynayabilir ama tam forvet değil. Daha çok kanat adamıdır.
bu adamın fenev maçından sonra yaptığı ruhsuzluğu hiç unutmayacağım.bence sezon sonu bile beklenmeden kira sözleşmesi fesh edilmeli.
bu adamın fenev maçından sonra yaptığı ruhsuzluğu hiç unutmayacağım.bence sezon sonu bile beklenmeden kira sözleşmesi fesh edilmeli.
Ardada sakat Forvette Leo Franco'yu oynatırız artık..
neyseki sihirbaz bu adamın bonservisini alamadı. sezon sonu postalanır kurtulunur.
Leo Franco topu ağlarda görmeyi çok sever. Gol kralı olacağına eminim.
sihirbaz lafına hakikatten takıldım..
hala sihirbazmı zannediyorsunuz siz klübün transferlerinin yüzde 80-90 yanlış cıkmasından sonra...
Sihibrbaz muhabbeti ne![]()
Açıklarmısın hangileri yanlış çıkmış. Detaylı bir şekilde.
bu soruyu sormak bile abes..
haa iş şöyledir , teknik heyet- yönetim haldundan git şunu al diyorda haldun bu transferlerde kendi önerisi olmadan profesyonel bir yöneticilik işi yapıp gidip transferi bitiriyorsa başarılı denilebilir( keita yı 9,5 - elanoyu 7,5-8 milyon euroya almak ne kadar başarı o ayrı mesele) ama kendiside bu transferleri yapalım ekibinin icindeyse üstünel sihirbaz değil fiyosko olur ancak..
Senin şu açıklamayı yapman bence abeslik. Neden mi ? Bu transferler olurken ağzının suyu akarken bunları söyleseydin daha inandırıcı olabilirdin. Sizler böyle üst düzey futbolcuları hak etmiyorsunuz. Jo yu kiralaması Haldun Üstünelin bu işi ne kadar iyi bildiğinin göstergesidir. Bu transferleri Haldun kafasına göre yapmıyor. Yönetim ve teknik heyet onaylı yapılıyor.
Diğer fikirlerini lütfen bu başlığa belirt.
https://www.gscimbom.com/forum/ozha...8782-haldun-ustunel-baskan-yardimcisi-16.html