#32 Sam Adekugbe

Beğenmedim. Yerli diye oynatiliyorsa orda gencecik kazim var 10 kere tercih ederim

Daha ilk macini oynamadan yazdik. Kazimcan'in ustune gidilmeli, onu zorlamaliyiz yasi geregi en azindan. Cok siradan bir bek icin genc ve potansiyelini az cok gordugumuz bir oyuncuyu ikinci plana atmamak lazim. Zaman gosterecek elbet ancak su asamada sonuc belli.

Sam Adekugbe! Gelmeden önce dediğimiz gibi Savunma ve Tackle özelliği son derece iyi bir sol bek, tempo olarak son derece iyi ama elimizdeki diğer bekler gibi ofans kusuru var. Kusursuz olsa bizde olmazdı Alphonso Davies ile milli takımda rekabet eden bir oyuncu sonuçta. Gayet iyiydin aslanım böyle devam
-unadfv.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abartıldığı kadar kötü falan değildi başka bir maç mı izledik. Oyuncu zaten son tercihlerde zayıf ve hücum yönü kısıtlı ama koridoru boydan boya kullanabiliyor ayrıca defansa gayet hızlı dönüyor. Abdülkerim'in zorlandığı 1-2 pozisyon dışında zaten bir şey olmadı maçta. Kasımpaşa Fall gibi bir oyuncuyla nerdeyse hiç pozisyon üretemedi burada Adekugbe katkısı net. Kazımcan'dan daha dengeli ve atlet ama hücum olarak Kazımcan kadar etkili olamaz. Sınır sorunu yoksa tabiki Dubois oynamalı her açıdan çok faydalı sadece temposu biraz zayıf. Mesela Konya maçında Kaan stoper olunca Dubois düşünülebilir.
%100 Kaan olur. Haftaya yerli sorunu yasamayiz.

Tekniği daha yüksek olan bir kaç oyuncu sayabilir misin süper ligde

Once ust duzey demistin simdi super lig icine indirgiyorsun kapsami bir de solbek mi soruyorsun tum bolgeleri mi ?. Yaptigin yorum genel (dunya capinda) olarak anlasiliyor "bir solbeke gore ust duzey teknigi var" diyerek. Bana gore teknigi gayet ortalama. Bu arada, Dubois (super lig icinden :) ) kendisinden daha teknik.

Kanada'da 3 tane solak vardir yoktur arasi. Bir zahmet Davies ile rekabet etsin.

Once ust duzey demistin simdi super lig icine indirgiyorsun kapsami bir de solbek mi soruyorsun tum bolgeleri mi ?. Yaptigin yorum genel (dunya capinda) olarak anlasiliyor "bir solbeke gore ust duzey teknigi var" diyerek. Bana gore teknigi gayet ortalama. Bu arada, Dubois (super lig icinden :) ) kendisinden daha teknik.
Zaten süper lig içinde bahsetmiştim dünya üzeri değil ve Dubois (solbek olmamasına rağmen) daha yüksek tekniğe sahip olması bizim kadronun kalitesi ve genişliğini gösterir. Biz ne sol bekler gördük her maç gol yediren örneğin Sarrachi. Adekugbe şimdiye kadar sağlam duruyor inş yanıltmaz beni. ilk mesajdada dediğim gibi top ayağında iken topu sürekli ayaklarına yakın tutuyor, bu şekilde oynamak için tekniğe sahip olman lazım

Zaten süper lig içinde bahsetmiştim dünya üzeri değil ve Dubois (solbek olmamasına rağmen) daha yüksek tekniğe sahip olması bizim kadronun kalitesi ve genişliğini gösterir. Biz ne sol bekler gördük her maç gol yediren örneğin Sarrachi. Adekugbe şimdiye kadar sağlam duruyor inş yanıltmaz beni. ilk mesajdada dediğim gibi top ayağında iken topu sürekli ayaklarına yakın tutuyor, bu şekilde oynamak için tekniğe sahip olman lazım

Katiliyorum ancak Adekugbe bence teknik yonu cok fazla one cikarilacak bir isim degil. Temposu ve guclu olusu gayet olumlu ozellikler.

fizik olarak kazımcandan iyi olduğuna katılmıyorum, belki bi tık daha hızlıdır geri kalan hepsinde kazım önde gibi

et mi balık mı tavuk mu anlayamadım 2 maç daha analiz etmem gerekli

Duygusal davranip abartmayin. Siradan bir bek. Dubois ve Kazimcan'in net gerisinde. Ancak yine de iyi transfer, cunku hem yerli hem de sol bek bolgesinde sürekli sakatlik yasiyoruz. Vasat bir alternatife ihtiyaç vardi.

Geri
Üst Alt