#32 Sam Adekugbe

Normalde sol bek rotasyonumuz neydi, Dubois-Kazimcan-EmreT

Kontenjan sıkıntısı yaşadığımız durumlarda Kazimcan-Tasdemir oynuyordu. Kazimcan sakatlandı, Emre'ye kaldı o bölge.

Emre'nin de durumu malum.

O yüzden bu adamı bence Emre Taşdemir'in yerine, 3. opsiyon olarak düşünürsek bence iyi transfer. Kendisi bayağı vasat bir oyuncu kabul ama Emre'den daha faydalı aşikar.

Dubois-Kazimcan ilk tercihler, Sam 3. tercih.
Almanya, Höwedes ile dünya şampiyonu oldu. O bölge bir şekilde hafta hafta biriyle geçiştirilecek. Kontenjandan dolayı elimiz hayli zayıf. Öyle olmasa parayı basıp yetenekli bir adam almıştık zaten.

lig sonuna kadar idare eder ama uzun dönem için kötü bir tercih olur

Maçın gerginliğiyle kötü oynadığını düşünüyordum ancak maçı tekrar izleyince çok da kötü oynamadığına kanaat getirdim. Muhtemelen Emre Taşdemir oynasa Ümraniye maçı gibi delik deşik olur muşuz sol taraftan. Baya bir karşılık vermiş savunmada Ndiaye ve Akintola'ya karşı. Kritik toplar da kesmiş.

Kendisiyle ilgili sorun, gelmeden önce de analizinde yazdığım gibi tek bir oyun biliyor olması. Ortalara girip iç koridorlardan hücuma katılmak gibi şeyler hiç yok aklında. Biraz ezbere oynuyor. Risk de almıyor hiç. Bu da sıkıntı yaratıyor hücumda bize. Dubois çok daha iyi geliyor takım oyununa.

Rakipler Adekugbe'yi boş bırakıyor nasıl olsa kaybedecek diye. Top bu arkadaşa geldiğinde ezbere nereye pas atabilir çalışılmalı.

Elinden geleni yapıyor potansiyelinin kalitesinin Galatasaray seviyesinde olmadığı zaten biliniyodu tepki gösterecek bi durum yok.Ciddi bi travmadan çıkıp şampiyonluk yaşamak onun kariyeri açısından unutulmaz olacaktır.Sene sonu güzel bi şekilde Hatay'a yollarız.

O kaydığı sarı aldığı pozisyonda geç kalmayıp uyumasa direkt topu alacakken geç kalınca adama vurdu. Adım hatası yapıp adam kaçırdığı bir pozisyonda vardı yani hucümu olmadığının yanı sıra defansı da o kadar iyi değil..

Yabancı sevdamız yüzünden kadroda yer alıyor. Yerli statüsünde falanmiş boş iş Kazımda yerli ona bakarsanız

Sokaktan bir siyahi çevirip kadroya alsak daha kötü olamazdı herhalde.Her pas hatasına sövecekken hataydan geldiği aklıma geliyor susuyorum.

Yine sacma sapan ileriye cikarsa ağir söverim.Okan hoca artik bunu gorsun herifler kanatlardan bize gol atiyor.

Geri
Üst Alt