#33 Alexandru Cicâldău

Tansel Taşanlar: Hepiniz hasta olacaksınız bu adama.

Hadi bakalım bekliyoruz. Ümidimiz yüksek.

Oyun hızımızı epey arttıracaktır beklentim yüksek Cica'dan. Giresun maçında izleme fırsatımız olacaktır artık.

asiri buyuk beklenti vb gibi seyler oyuncu icin de iyi olmaz kanimca...

kendisine yonelik nacizane gozlem yorumumda bir cok yonune deginmistim,.. kaldigi yerden ustune koyarak devam ettirmesi ile zaten begenilecektir bildigim cica gibi ilerlerse...
*uyum, verilen gorev,oynatildigi pozisyon kritik olur bekleneni vermesi adina yanit babinda...
<;> etki , efektiflik ve verim ucgeninde 'sayisal olarak notunda asagi yukari ivme yapabilir haliyle...
dolayisiyla > ozellikle *dogru mevkide *oynatilmasi - cok onemli , notunu dusmustum son mesajimda.

sessiz sedasiz geldi ,ayni sekilde isini yapacaktir kanaatindeyim.

Çok büyük beklenti ile alınmadığını taraftarda farkında sonuçta ismi duyulmamış bir isim.
Genç olması her zaman iyidir. Bakınız : boey
Hiçbir şey yapmasa aldığınız fiyata yine satarsınız

2 senedir sahada oyun aklı sıkıntısı yaşayan bizim gibi bir takımda tabii ki fark yaratacaktır.

Geçen sene Feg'den hiç katkı alamamak bizi şampiyonluktan etti; bu sene de yine o tarzda iki adam var Arda ve Feg ama onlar da çok yaşlı veya bitik

Burada kritik nokta takımın Cicaldau ile uyumu, topu verir boşa kaçar ama o topu alamazsa bu bir sarmal oluşturur. Dün Aanholt ve Boey bu konuda çok iyi işler yaptılar, sürekli olarak boş alanlara deplase olup pas kanalı oluşturdular, Cicaldau da bu koşuları gören ve takımı yöneten adam olmak zorunda.

Tabii kanata da playmaker benzer bir profil alırsak hücum çeşitliliğini arttırırız.

Son düzenleme:
Benim en sevdiğim özelliği sürekli 18'e koşu yapması. Büyük takımlarda büyük fark yaratır bu, içeri top kesildiğinde vuracak ekstra bir adam olması. Savunma dengesini de bozuyor. Eski Fatih Terim takımlarında maç özetlerine bakın, ileride hep ekstra isimler oluyor ve gol katkısı veriyorlar Ümit, Okan, Emre, Tugay vb.

Geri
Üst Alt