Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.545
- 55.763
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen niye hep olumsuz konuşuyorsun be kardeşBeklentimiz tabikide olacak
Hagi çıkmasını beklemiyoruz tabide 7m nun hakkınıda vermeli
Berkanada 4 verildi ama 2 maç izleyen niye 4 verildi demiyor,modric beklentisi olanda yok
Giresun maçında oynamalı nelssonla beraber,daha geçen sene 2 golle şampiyonluk kaçıran bir takımın,hiçbir topçusunu aman hazırlıktır takıma alışmadır diyerek bekletme lüksü yok
Olumlu ne var ki emrahsen niye hep olumsuz konuşuyorsun be kardeş
NelssonOlumlu ne var ki emrah
Berkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transferNelsson
Kerem
Sacha
Berkan
Bay
beni de över misin?Berkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transfer
Keremide en çok övenlerden biriyim burda terim oynatmıyosa bi bildiği vardır diyenlere karşı
Nelssonada pozitifim bonservisi fazla olsada,doğru isimmi bilmiyorum ama tarz olarak doğru transfer
Boeyi daha yeni övdüm
Barışıda kötü çıksada tarz olarak doğru transfer olduğu için yine övdüm
Yönetim güven kırsada transfer politikası doğru diye onlarıda övdüm
Hepsini övmüşüm rtaş
eee olum bir şeyle varBerkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transfer
Keremide en çok övenlerden biriyim burda terim oynatmıyosa bi bildiği vardır diyenlere karşı
Nelssonada pozitifim bonservisi fazla olsada,doğru isimmi bilmiyorum ama tarz olarak doğru transfer
Boeyi daha yeni övdüm
Hepsini övmüşüm rtaş
övdüğün senin olsun bize sövdüklerini anlat.Berkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transfer
Boeyi daha yeni övdüm
Hepsini övmüşüm rtaş
Sabahın körüydü ya msjı likelayanlara transfer haberini pm atıcam dedim 15-20 kişiyede attımeee olum bir şeyle var
Bana niye söylemedin la Berkan'ı??????????
Duran toplarini Omer Bayram'in kullandigi bir takimda 25-30 milyon euro eder.Bu oyuncu 6.5 milyon euro eder mi sizce ? Sıradan bir oyuncu çıkacak diye korkuyorum.
kırıldım, incindim.Sabahın körüydü ya msjı likelayanlara transfer haberini pm atıcam dedim 15-20 kişiyede attım
Demekki likelamamışsın![]()
Benim en sevdiğim özelliği sürekli 18'e koşu yapması. Büyük takımlarda büyük fark yaratır bu, içeri top kesildiğinde vuracak ekstra bir adam olması. Savunma dengesini de bozuyor. Eski Fatih Terim takımlarında maç özetlerine bakın, ileride hep ekstra isimler oluyor ve gol katkısı veriyorlar Ümit, Okan, Emre, Tugay vb.
97Forma no belli olmadımı daha
#10 giyecektir o zaman
Nerden buluolar bu leş numaraları