#33 Alexandru Cicâldău

Beklentimiz tabikide olacak

Hagi çıkmasını beklemiyoruz tabide 7m nun hakkınıda vermeli

Berkanada 4 verildi ama 2 maç izleyen niye 4 verildi demiyor,modric beklentisi olanda yok

Giresun maçında oynamalı nelssonla beraber,daha geçen sene 2 golle şampiyonluk kaçıran bir takımın,hiçbir topçusunu aman hazırlıktır takıma alışmadır diyerek bekletme lüksü yok

Beklentimiz tabikide olacak

Hagi çıkmasını beklemiyoruz tabide 7m nun hakkınıda vermeli

Berkanada 4 verildi ama 2 maç izleyen niye 4 verildi demiyor,modric beklentisi olanda yok

Giresun maçında oynamalı nelssonla beraber,daha geçen sene 2 golle şampiyonluk kaçıran bir takımın,hiçbir topçusunu aman hazırlıktır takıma alışmadır diyerek bekletme lüksü yok
sen niye hep olumsuz konuşuyorsun be kardeş

Nelsson
Kerem
Sacha
Berkan
Bay
Berkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transfer

Keremide en çok övenlerden biriyim burda terim oynatmıyosa bi bildiği vardır diyenlere karşı

Nelssonada pozitifim bonservisi fazla olsada,doğru isimmi bilmiyorum ama tarz olarak doğru transfer

Boeyi daha yeni övdüm

Barışıda kötü çıksada tarz olarak doğru transfer olduğu için yine övdüm

Yönetim güven kırsada transfer politikası doğru diye onlarıda övdüm

Hepsini övmüşüm rtaş

Berkanı en çok isteyen adam bendim zaten,3-4 hafta evvel gecenin köründe dmden 15 kişiye geldiğini bile söyledim,şu ana kadarki en iyi transfer

Keremide en çok övenlerden biriyim burda terim oynatmıyosa bi bildiği vardır diyenlere karşı

Nelssonada pozitifim bonservisi fazla olsada,doğru isimmi bilmiyorum ama tarz olarak doğru transfer

Boeyi daha yeni övdüm

Hepsini övmüşüm rtaş
beni de över misin?

Boeyi daha yeni övdüm

Hepsini övmüşüm rtaş
eee olum bir şeyle var
Bana niye söylemedin la Berkan'ı??????????

Boeyi daha yeni övdüm

Hepsini övmüşüm rtaş
övdüğün senin olsun bize sövdüklerini anlat.

Benim en sevdiğim özelliği sürekli 18'e koşu yapması. Büyük takımlarda büyük fark yaratır bu, içeri top kesildiğinde vuracak ekstra bir adam olması. Savunma dengesini de bozuyor. Eski Fatih Terim takımlarında maç özetlerine bakın, ileride hep ekstra isimler oluyor ve gol katkısı veriyorlar Ümit, Okan, Emre, Tugay vb.

bulundugumuz baslikta onceki ekledigim kendisine dair nacizane uzun gozlemimde, bahsini ettigin bolge ve civarinda en etkili olduguna ozellikle vurgulamistim.

bizde de ayni bolgede oynatilmasini tavsiye etmistim.
4231 misal bu kurguda 3lunun ortasindaki profil.

o mesajda ve kendisine dair bir kac diger mesajimda da ozellikle degindigim ; daha geride oynatilmasi ile kendisine yazik edilir ,verimlilik efektlikik ,ofansif progresive gucune sekte vurur kanisindayim.

sahaya cikip futbolunu oynar. sevgili keramettin'in de belirttigi gibi , kendisinin lige ve takima uyumu - takimin pas yolunda alis verislerde vs onla uyumlu olmasi onemli nokta bence de. saha da umarim onemli roller verir hoca,,,
ozellikle duran toplar bundan sonra ilk tercih kendisinin denilmeli. on olusumlarda pas yolunda uyumlu sekilde kendisi de gorulmeli. vb gibi noktalar....

sakatsiz kazasiz belasiz muthis bir kariyer diliyorum formamiz altinda... nice sampiyonluklara cica.

10 hariç şunlardan boş olan hangisiyse giyse güzel olurmuş.

1628968200932.png

Ben olsam bu sene kimseye on numarayı vermezdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt