#33 Alexandru Cicâldău

bugün hücum anlamında etkisiz gibi görünse de hakem engeli olmasaydı golünü atacaktı. defansif olarak ise gayet iyiydi. bu adamın aynısından bir tane daha olsa arkalarına da eli ayağı düzgün bir dos koysan ligte o orta sahaya karşı duracak takım bulunmaz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan kapatmak ve rakibi bozmakla meşgul çünkü. Ortadan gelemedi adamlar.
Anlatamazsın. Futbolu daracık çerçevelerinden yorumlayabilen tiplerin süzebileceği faydalar değil bunlar. O yüzden analiz namına kaliteli içeriğe çok nadir denk gelebiliyoruz buralarda.

Taylanın yetersizliği en çok kendisini etkiliyo

Olması gerekenden daha geride oynuyo taylan yüzünden

Gedson gelince hücumda daha etkili olacaktır

Hakem olmasa yazıyormuş golü.
k7y.jpg

Morutanla birlikte 4-4-2 için tuhaf bir beklentiye soktular beni

Herseyden var. Fm tabiriyle guc/kuvvet harric cogu ozelligi 15/20. Fizigini ve devamliligini gelistirmezse Galatasaray`dan daha yukari bir seviyeyi goremez yalniz.

Dün biraz silikti bence atakta ama defansif görevleri yüzünden birşey demeyeceğim. Elinden geleni yapıyor ama 1-2 tık daha geliştirmeli formunu yoksa oynayacağı en büyük takım GALATASARAY olur

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini daha ilerde kullanmamız gerektiği konusunda ki yorumlara ben pek katılmıyorum. Savunmada zaman zaman öyle yerinde müdahaleler ve alan savunması yapıyor ki takdire şayan. Şuan ki rolü bence kendisi için en ideal rol. İlerde birini mi kullanmak istiyorsun çek Morutan'i merkeze takılsın ilerde. Sağa atarsın Barış'ı olur biter. Şuan gayet iyi hiç bozmamak lazım.

Reis ne zaman dominant bi futbol gorucez senden ya o yetenek var o zeka var su takimda komutan olman lazim senin ya

Son iki uc mactir begenmiyorum. Varligi ile yoklugu belli degil. Galatasarayin orta sahasindaki oyuncu daha cok topla bulusmali.

Kerem abi adam gicik da olsa skorer harekt getiriyo her iynadigi mactamac sayfasi nere kacmis:)

Geri
Üst Alt