#33 Alexandru Cicâldău

Mükemmel topçu. Hele şu ikinci yarı sol tarafta attığı ara pasına aklım gitti. Böyle devam.

Takımın tam olarak beyni. Daha hareketli olmalı, daha çok topla buluşturmalıyız. Adam gözü kapalı 45 metre ara pası atıyor.

Bazılarına göre kimsenin bilmediği görmediği enteresan faydalı işler yapıyor. İstatistik siteleri videolar taranıyor sineğin yağı çıkartılmaya çalışılıyor. Çok kötü çöp falan diyemem ama düşük profil biri takımı sırtlayacak bir oyun göstermiyor. Sneijder kıyasları komik maalesef.

Bu adami con kosturuyoruz 6-8 arasi oynuyor. Asil görevini yapamiyor yani gol asistlerini göremiyoruz bu yuzden ona yaniyorum

Sağ stoper Alpaslan topu alıp orta sahaya kadar geliyor sağ iç Cicaldau piyasada yok ben böyle casper bir orta saha görmedim yalandan bile olsa sorumluluk almıyor hadi itiraf edin bu adam büyük sıkıntı bizim açımızdan. Bir Babel veya Ömer Bayram olmadığı için koruma altında şu an.

Neden beğenmediğinizi açıklar mısınız ona göre konuşalım. Negatif yorumları okudum hiçbiri birşey anlatmıyor. Takımda oyundan başlayıp oyuncuya gelinceye kadar birçok sorun var, Cicaldau eğer sorunsa son sıradadır. -ki değil-

Neden beğenmediğinizi açıklar mısınız ona göre konuşalım. Negatif yorumları okudum hiçbiri birşey anlatmıyor. Takımda oyundan başlayıp oyuncuya gelinceye kadar birçok sorun var, Cicaldau eğer sorunsa son sıradadır. -ki değil-
Renktaş beğenmeyenler eski futbolcularda takılı kalmışlar. Ayağına alacak topu 1 dk tutacak yanına pas verecek sonra. Muhammedin kaçırdığı golde ömer bayrama attığı pas kalitesini gösteriyor zaten

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicayi bozan oyuncu Taylan dikkat edin Berkan Taylan cica ne zaman oynasa cica bir tık eksik kalıyor sebebi Taylan her top kendinde toplansın istiyor cica da aynı oyuncu Taylan yerine Berkan 6 oynayıp morutan Cica olmalı çünkü morutan oyun kurulumu kısmında müdahale etmiyor 10 numara olarak oynuyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden begeniyorum ?

- dogru ofansif kosulari
- atabildigi oldurucu paslar
- defansa yardim
- top tutma ve topu 3.bolgeye tasima
- hirs ve istek

Neden begenmiyorum ?

- rakip eksiltmekte zorlaniyor. Genelde iyi degil
- topla yavas
- sut tercihleri hatali, ya da dogru yerde vurmuyor

Hala zaman vermek lazim. Durust olmak gerekirse, gelmeden once olusturulan beklenti ve cizilen profilin bence bir tik altinda ama o profilin disinda ekstralari var. Defans kosulari, pas aralari ve uzun direk paslari guzel. Hirs ve istegi de bence gayet iyi.

Bu arada ustte yazdiklarim Morutan icin de uc asagi bes yukari gecerli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt