- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
1 tane Toraman önce Boeye salladı şimdi buna sallıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet rakibe atiyordubelhanda her mac atiyordu asistin asisti reis
Ben daha skorer ofansif orta saha istiyorum. Saha.ekstra bir seyler yapmali mac almaliNeden beğenmediğinizi açıklar mısınız ona göre konuşalım. Negatif yorumları okudum hiçbiri birşey anlatmıyor. Takımda oyundan başlayıp oyuncuya gelinceye kadar birçok sorun var, Cicaldau eğer sorunsa son sıradadır. -ki değil-
Cicaldau klasik ofansif orta saha değil. Ayrıca bu sene de 10 gol üzeri atağına eminim.Ben daha skorer ofansif orta saha istiyorum. Saha.ekstra bir seyler yapmali mac almali
Bu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesefCicaldau klasik ofansif orta saha değil. Ayrıca bu sene de 10 gol üzeri atağına eminim.
Cica 8 Bakasetas 10 oynuyor. Ayrıca saha içi apayrı görevleri olan 2 oyuncu. Bu farkı bilerek yorum yapalım.Bu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesef
Berkay taylan cica ile nasil sampiyon olucaz anlatin bilelim.Cica 8 Bakasetas 10 oynuyor. Ayrıca saha içi apayrı görevleri olan 2 oyuncu. Bu farkı bilerek yorum yapalım.
Girdiğimiz pozisyonları harcamayıp gole çevirerek.Berkay taylan cica ile nasil sampiyon olucaz anlatin bilelim.
Bu orta saha ile ilk 3 giremeyiz bugun rize penaltiyi atsa zaten lig bitmisti sampiyonluk hayal bile degil bu vasat heriflerleGirdiğimiz pozisyonları harcamayıp gole çevirerek.
Çok yorma sen boşver izleme maçları.Bu orta saha ile ilk 3 giremeyiz bugun rize penaltiyi atsa zaten lig bitmisti sampiyonluk hayal bile degil bu vasat heriflerle
Ben her maci izliyorum hadi cicaldaou iyi oyuncular yine bir nebze.oynar ama son 10 yilda taylan ve berkan gibi vasat oyuncularin bu kadar ovuldugunu hic gormedimÇok yorma sen boşver izleme maçları.
takım pozisyona giremiyorsa berkan ya da taylandır sebebiBu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesef
Bu takim her mac gol yiyiyor her mac zor pozisyona giriyorsa birileri kotu oyuncudur ama nedense her oyuncuyu savunan cikiyor. Iyi taylan ve berkan kotu oldugunu anladik en azindantakım pozisyona giremiyorsa berkan ya da taylandır sebebi
cicaya katılan biri yok orta sahada
yedlin=kötüBu takim her mac gol yiyiyor her mac zor pozisyona giriyorsa birileri kotu oyuncudur ama nedense her oyuncuyu savunan cikiyor. Iyi taylan ve berkan kotu oldugunu anladik en azindan
Tamamen katiliyorum. Ustune diyorum ki taylan kotuyedlin=kötü
pva= kötü
taylan= geçen yılın hatrına formsuz diyelim
alpaslan= kötü
bak sana 3 kötü 1 formsuz oyuncuyu saydım bir futbol takımın %35-40ı yani ve önemli mevkilerde olanları saydım sana işte daha babel ve feghouli yok he.. gerisi ise vasat ve vasatın 1 üstü takılıyor. ayrıca her maç gol yememizin sebeblerinden biri alttaki resimdeki kişidir;
Ekli dosyayı görüntüle 139981