#33 Alexandru Cicâldău

Neden beğenmediğinizi açıklar mısınız ona göre konuşalım. Negatif yorumları okudum hiçbiri birşey anlatmıyor. Takımda oyundan başlayıp oyuncuya gelinceye kadar birçok sorun var, Cicaldau eğer sorunsa son sıradadır. -ki değil-
Ben daha skorer ofansif orta saha istiyorum. Saha.ekstra bir seyler yapmali mac almali

Cicaldau klasik ofansif orta saha değil. Ayrıca bu sene de 10 gol üzeri atağına eminim.
Bu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesef

Bu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesef
Cica 8 Bakasetas 10 oynuyor. Ayrıca saha içi apayrı görevleri olan 2 oyuncu. Bu farkı bilerek yorum yapalım.

Biri bakasetas ile cicayı karşılaştırıyosa eğer direk uzaklaşın o ortamdan :crushed:

takım pozisyona giremiyorsa berkan ya da taylandır sebebi

cicaya katılan biri yok orta sahada

takım pozisyona giremiyorsa berkan ya da taylandır sebebi

cicaya katılan biri yok orta sahada
Bu takim her mac gol yiyiyor her mac zor pozisyona giriyorsa birileri kotu oyuncudur ama nedense her oyuncuyu savunan cikiyor. Iyi taylan ve berkan kotu oldugunu anladik en azindan

Bu takim her mac gol yiyiyor her mac zor pozisyona giriyorsa birileri kotu oyuncudur ama nedense her oyuncuyu savunan cikiyor. Iyi taylan ve berkan kotu oldugunu anladik en azindan
yedlin=kötü

pva= kötü

taylan= geçen yılın hatrına formsuz diyelim

alpaslan= kötü

bak sana 3 kötü 1 formsuz oyuncuyu saydım bir futbol takımın %35-40ı yani ve önemli mevkilerde olanları saydım sana işte daha babel ve feghouli yok he.. gerisi ise vasat ve vasatın 1 üstü takılıyor. ayrıca her maç gol yememizin sebeblerinden biri alttaki resimdeki kişidir;

terim gülme.jpg

yedlin=kötü

pva= kötü

taylan= geçen yılın hatrına formsuz diyelim

alpaslan= kötü

bak sana 3 kötü 1 formsuz oyuncuyu saydım bir futbol takımın %35-40ı yani ve önemli mevkilerde olanları saydım sana işte daha babel ve feghouli yok he.. gerisi ise vasat ve vasatın 1 üstü takılıyor. ayrıca her maç gol yememizin sebeblerinden biri alttaki resimdeki kişidir;

Ekli dosyayı görüntüle 139981
Tamamen katiliyorum. Ustune diyorum ki taylan kotu
Berkan kotu
Nelson vasat
Cicaldaou vasat

Cicaldao berkan taylan 3üde planlama hatası var

cassio de souza soares lincoln10

Geri
Üst Alt