#33 Alexandru Cicâldău

cicayı bende seviyorum.

"MEVCUT KADRODA" topçuya benzeyen nadir oyuncularımızdan.

fakat sneijder, melo, prime selçuk, fernando, lincoln vs. bu isimlerin kalite olarak yanından bile geçemez bu arkadaş.

ortasaha rotasyonumuz o kadar rezil ki cicadan sneijder çıkarmaya çalışanlar var. olmaz arkadaşlar.

ancak belli bir taktik disipline sahip takımlarda ideal bir ortasaha oyuncusu olur.

dribbling yeteneği iyi gibi duruyor fakat sorumluluk alıp denemiyor. topla hantal. kaç maçtır uzaktan kaleye (1) tane isabetli şutu var.
son bir kaç maçtır kornerleri ve duran topları rezalet kullandığını da ekleyebilirim.

topla becerisi çok üst düzey olmadığı için bu açığını mücadele gücüyle kapatmaya çalışıyor, başarıyor da.

asla 20 milyon bonservisleri görecek bir oyuncu değil. bizden sonrası ederi de en fazla 10 civarı olur.

morutan bu arkadaşa göre çok daha yetenekli. onun da baya işlenmesi gerek.

konya maçında yedek başlarsa şaşırmamak lazım. almanya ve ermenistanla ölüm kalım maçları var yorgun dönecek

Belhandanın son halinden çok daha iyi de ilk 2 senesiyle kiyaslanabilir. Su ana kadar gördüğüm kadarıyla Belhanda günündeyse bundan iyi topçu ama çoğu zaman da gününde olmadığı için istikrariyla yine cica yi tercih edilebilir. Net iyi transfer, fazlaya satarız ama ne sneijder kadar yıldız ne lincoln kadar süper yetenek.

Birde bizim taraftarlara oyuncu yeme tarikatı derler. Şu Cicaldau’yu bile göklere çıkardı herkes. Adam ortalama bir oyuncu. En önemli artısı bir handikap yaratmaması gözü kapalı oynatabiliyorsun ama ofansif becerileri sınırlı. Gedson’la iyi ikili olurlarmış.

Bu klasik olayi da hep vasat oyuncular icin kullanilir. Belhanda da boyleydi. Yok 8.5 yok defansif yardim. Takim gol atamiyor cunku orta saha berbat durumda. Bugun haric konusuyorum pozisyona giremiyoruz. Bırakın sampiyonlugu berkay taylan cica ile yarista olamayiz ilk 3e giremeyiz. Ornek bakasetas 2 gomlek ustun malesef

Ligte en çok pozisyona giren 3. takımız. Aksine pozisyona giriyoruz ama çok kaçırıyoruz. Maçları nasıl izliyorsunuz hiç bilmiyorum.

Ligte en çok pozisyona giren 3. takımız. Aksine pozisyona giriyoruz ama çok kaçırıyoruz. Maçları nasıl izliyorsunuz hiç bilmiyorum.

bireysel hatada kaçıncıyız acaba. bireysel hatadan bu kadar canı yakan başka takım yoktur 1 değil 2 değil.
2 sezondur ne izliyoruz yaw

Bireysel hata evet ama bunda hocanın da suçu var bence.
bir sureden sonra tabi hocaya yazar ama aklimi kaybediyorum artik.

ilk golde berkan uzaklastirsa ya da saga sola oynasa hic problem olmayacak hakeme firsat vermicez.

penaltida muslera baski yiyen tek topcuya top atmasa sikinti olmayacak. yedlin bos nelsson bos gidip tek press yiyen berkana oynuyor. berkanin first touch problemini gectim orada first touchi iyi olan biri bile hata yapabilir. sirti donuk+islak zemin...

1 degil 2 degil bitmek bilmiyor bu hatalar.

bir sureden sonra tabi hocaya yazar ama aklimi kaybediyorum artik.

ilk golde berkan uzaklastirsa ya da saga sola oynasa hic problem olmayacak hakeme firsat vermicez.

penaltida muslera baski yiyen tek topcuya top atmasa sikinti olmayacak. yedlin bos nelsson bos gidip tek press yiyen berkana oynuyor. berkanin first touch problemini gectim orada first touchi iyi olan biri bile hata yapabilir. sirti donuk+islak zemin...

1 degil 2 degil bitmek bilmiyor bu hatalar.
Aynen ama orada topu isteyende Berkan topu istiyor topu aldığı gibi Nelsson'a dönebilir yada tekrar Muslera'ya verse Muslera ileri dikebilir işte. Marcao gelince çok aza iner bence.

bu adam net iyi topçu, bu pas da bunun bir ispatı. bu ve bunun gibi her maç kilit pasları, doğru ceza sahasına koşuları, defansta önemli müdahaleleri var. topu alıp 2-3 kişiyi çalıma dizmediği için oyunu gösterişsiz geliyor çoğu kişiye ama saha içerisinde çok faydalı işler yapıyor. yanında ona ayak uyduracak birkaç futbolcu olursa çok daha iyi işler yapacaktır. morutan bu oyunculardan biri mesela. diğer oyuncularla da beraber oynama alışkanlığı kazandıkça daha da faydalı olacaktır. ama takım geneli kötü, formsuz olursa cica da etkisiz görünür. işleyen bir sistemin en önemli çarklarından biri.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen ama orada topu isteyende Berkan topu istiyor topu aldığı gibi Nelsson'a dönebilir yada tekrar Muslera'ya verse Muslera ileri dikebilir işte. Marcao gelince çok aza iner bence.
400. macina cikmissin islak zemin uzun vur gitsin yedline nelssona oyna. berkan top istiyebilir ama musleradan tecrubeli davranmasini bekledim ben orada. k.pasa macindan da cok gecmedi...

konustugumuz bireysel hatalarin cogunda kalecimizin de payi var maalesef.şuan odagimiz baska mevkilerde baska seylerde belki ama sular durulunca kaleye de bir cozum bulmamiz sart. devre arasi yada sezon sonunda bir hamle kacinilmaz gozukuyor

400. macina cikmissin islak zemin uzun vur gitsin yedline nelssona oyna. berkan top istiyebilir ama musleradan tecrubeli davranmasini bekledim ben orada. k.pasa macindan da cok gecmedi...

konustugumuz bireysel hatalarin cogunda kalecimizin de payi var maalesef.şuan odagimiz baska mevkilerde baska seylerde belki ama sular durulunca kaleye de bir cozum bulmamiz sart. devre arasi yada sezon sonunda bir hamle kacinilmaz gozukuyor
Hoca vurma diyordur bence veya Berkan/Taylana oyna

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt