#33 Alexandru Cicâldău

kendisini romen şnayder olarak nitelendirebiliriz

sahsen , ici bos bir yorum yaptigini dusunuyorum bu baglanan yorumcunun...

romen milli takimi nerede demis,
u21 bazli romen futbolunun son yillardaki cikisindan hic bahsetmemis.
oyle veya boyle romanya olimpiyat takimi tokyo olimpiyatlarinda yer aldi.
bireysel oyuncular oyle veya boyle ulke futbolundan ayri olarak transferini bir sekilde yapiyor. sonucta bireye yatirim yapiyorsun-o birey de kendi genel performansiyla goz onune cikiyor ve ilgi topluyor-sonrasinda transfer oluyor oynadigi lig kalite vs bakmaksizin...

<>dedigi gibi/uzerinden bakmaya calisirsak; sirp ligi ve milli takimi da benzer durumda,...

o zaman kac tane sirp yetenek var buyuk liglerde ve buyuk takimlarda,
onlarda bu bakista baksalardi sirbistan liginden oyuncu almazlardi misal.

cicaldau aytac karsilastirmasina girmiyorum bile...
oyuncu nasil ve ne verebilir ,beklentim arti eksi denkleminde onceki sayfa da mevcut nacizane.

ps;

kendisine kisa ve oz yaniti kendi vatandasi vermis ayni tweet sayfasinda;

This is a nonsense my friends, Cicaldau was the best player in the league for some time and had also showed it recently on international level too He is a very well rounded player who can still grow. If Man can leave for 15m and Stanciu for 10m, in today’s market, 6m is normal

devami da ustteki linkte.

genel olarak kötü gittiğimiz için bu heriften de pek beklenti yok

bence oyuncu için iyi bir durum bu

nasıl oynar göreceğiz ama fazla beklenti olmaması, zaten kötüdür şeklindeki ön kabul oyuncu üzerindeki baskıyı azaltacak bir etken olabilir.

Yorumculara inanacaginiza bir kaç video izleyin kendi fikriniz oluşsun yeter. Bu tiplerde iyice turemeye başladı. Oyuncu oynasın neyi yapıp yapmadığını göreceğiz. Sinan Yılmaz diye biri gedson analizini izleseniz yeterli.

Geri
Üst Alt