#33 Alexandru Cicâldău

bence akıllı bi herif tekniği de iyi sonda da herifin tekini takip edip kayaraktan topun taca çıkmasına vesile oldu
zmnla daha fazla okazyon bularak neler yapabileceğini daha net gösterebilicektir
Beyni olan bir topçu ve henüz ilk maçı. Şu an kim kimdir, sahada ne oynanıyor daha anlayamamıştır. Birkaç maç sonra akıl sahibi olması hasabiyle takımın bir beyin eksikliği olduğunu, pekte bir hücum organizasyonu olmadığını idrak edip insiyatifi eline alacaktır diye düşünüyorum.

Bence fena değildi ilk maçı için. Bekleyip görelim.

Yalnız penaltısını beğenmedim kötü vurdu bence.

Hic sut denememesine bozuldum onun disinda ortalamanin ustunde oynadi. Oyun tarzi olgun, bazen pasif gibi gelse de her pozisyonu takip edip dogru zamanda isirmasi cok onemli, zamanla daha fazla pozisyonun icinde olmali bu konuda takima uyum sagladikca gelismeli kerem ve halil gibi. Videolarindan sadece sutlarini anlayip begenebilmistim ama oyun tarzini da begendim, bos topcu degil hayirli olsun.

6.5m euro para mı ya her şeyi değiştirecekmiş, büyük liglerin vasat takımları kıçını siliyor 5-10m euro ile :red:

bizim için büyük para falan da demeyin abi senin için büyük para olması herhangi bir şeyi değiştirmiyor, sen fakirsen bu senin problemin

6.5m euro para mı ya her şeyi değiştirecekmiş, büyük liglerin vasat takımları kıçını siliyor 5-10m euro ile :red:

bizim için büyük para falan da demeyin abi senin için büyük para olması herhangi bir şeyi değiştirmiyor, sen fakirsen bu senin problemin
Ağır olmuş

Tamam sabredelim de sabredince hızlanacak ve temposu artacak mı bu arkadaşın? Zamanla olacak bir şey mi yani bu?

Bir maçla adam değerlendirmekten nefret ederim. Mutlaka zamanla toparlayacaktır skora ve oyuna da katkı yapacaktır doğru ama bu temposuzluğu ve ağırlığını ne yapacağız? Sahada Feghouli gibi hareket ediyor. 10 numara da değilmiş 8-8,5 gibi oynuyormuş. O bölgede alabilirsek eğer Gedson olacak, Berkan da var. Ee Cicaldau'yu ne yapacağız? Neyse biraz daha izleyelim sonra daha sağlıklı değerlendirme yapabiliriz.

Oyun tarzı daha cok pasa dayalı oldugu için takıma uyum sağlaması gerekiyor. Uyumu arttıkca daha fazla aktif olur.. Bu tip oyuncuların uyum süresi uzun sürebiliyor umarım öyle birşey olmaz.

Gedsonun ilk maçlarına benzettim Çok tuttuk başlamıştı oda kerem ile bir iki tek dokunuş hızlı pas yapmaya çalıştı bir kaç maça orta sahada kontrolü eline alacağını düşünüyorum.

Gedson gibi hareketlilik ve dinamizm katmadi daha ilk macinda. Gedson kalitesini hemen belli etmisti. 6,5m eden bir topcu degil görüntüsü verdi, bizde oynama kapasitesi var mi tartisilir zamanla muhtemelen.

Geri
Üst Alt