#33 Alexandru Cicâldău

Onu görmedim ben ama iyi olmamış. Pva ile sürtüşse tamam derdim herif her topun başına geçti Cica varken. Bir ortasını görelim diyordum, göremedik. :crushed:
Golden sonra zaten biraz canı sıkılmış gibiydi. Ciddi bir arkadaşa benziyor. Diagne şu işi bırakmalı. Dün ilk kırmızı ve golden sonra zaten anlamsız şekilde oyundan düştük. Üstüne bide Marcao sıvadı sağolsun. Takım çok çıt kırıldım.

Sonunda gsli dostlarım uyanmaya başlamış, kuş istilası vardı burda

Kendisini gayet beğendim. Zeki oyuncu. Diagne'ye attığı pas, topun üzerinden atladığı pozisyon olsun. En beğendiğim özellikleri hızlı oynaması ki bizim ciddi bir eksiğimizdi bu, tehlikeli yerde too kaybı yapmaması ve rakip yarı sahada baskıyla kaptığı - sahipsiz aldığı toplardı. Biraz daha sorumluluk almalı ve adapte olmalı oda oynadıkça olacaktır.

Ben de ilk maça göre iyi bulanlardanım. İlk yarıda ürkekti ikinci yarıda daha cesur oynadı gibi.

Ama burda birkaç rdaşımla penaltısını beğenmedik diye laf edenler olmuş. Eleştiri olarak da değil sadece beğenmediğimi belirtmiştim. Ha Belki kaleciyi izleyip garanti vurdu, belki daha net vurabilen bir arkadaş. Bilemiyorum. Misal kaleci terse yatsa cagneninki de gol olurdu ama çok kötü vurduğu aşikardı cagnenin. Ama falcao olsa kaleci doğru zamanda doğru yere de uçsa gol oluyor.

Ofansta pek iyi gorunmedi ama rakibin oralarda rahat cikarmadi bence. Gedson Berkan Cica tempolu ve rakibi zorlayan bir ortasaha olabilir.Gerekirse Gedsonu en ileri ucta yaratici oyuncu olarak kullanabiliriz.Gedson calim atan ve araya topta atan bir oyuncu.Bu nedenle Gedson cok onemli bizim icin.

tempo kazanması daha tempolu oyun oynaması lazım.

yapabilir mi bilmiyorum da yaparsa potansiyelini katlar. yoksa standardını veren akmaz kokmaz bir oyuncu olur.

Sonunda gsli dostlarım uyanmaya başlamış, kuş istilası vardı burda
Kuşun başını küçükken ezeceksin renkdaş. Bunu yapmadığında post sayısı ve üyelik yaşı arttığında forumdaşlar bunları farkedemiyorlar. Ben forumun ilk yıllarından beri buralardayım. Yıllarca burada Belhanda güzellemeleri, Terim hakaretleri, oyuncularımız için çöp çöp diye algı kasmaları, aka kara karaya ak demeleriyle forumu zehirlediler. Bir ara bunların zırvaları yüzünden foruma girmez olmuştum. Çünkü renkdaşlar bu kuşlarla samimi olmuş halay çekiyorlardı.

Terim'i en çok eleştirenlerden biri benimdir ama hakaret, aşağılama olayı bambaşkadır. Bir kuş için Terim en azılı düşmandır adamların ocaklarına incir ağacını dikmiş bir fenomendir. Artık miladı doluyor bence doldu da. Ama ona hakaret kuşların kendini tutamadıkları bir açıklarıdır.

Mod arkadaşlardan ricam bu kişileri raporladığımızda bunu değerlendirecek bir ekip kurmaları. Çünkü bazıları farkettirmemek için olumlu post da kasıyorlar. Katılım oranları çok yüksek olanlar var.

yaaaaaaaaa abi harbiden futbolcudan anlamıyor bir çok kişi yaaaaaaa.
gedson geldi ilk maçında topçunun kralı dedik, kaç kişiyle tartıştık gedson yüzünden.
bu cicaldau da bildiğin güpgüzel oyuncu. tertemiz oyuncu.
bak gösterişsiz ama her daim faydalı ve tabelaya yakın olacağı izlenimini verdi.

6.5m euro para mı ya her şeyi değiştirecekmiş, büyük liglerin vasat takımları kıçını siliyor 5-10m euro ile :red:

bizim için büyük para falan da demeyin abi senin için büyük para olması herhangi bir şeyi değiştirmiyor, sen fakirsen bu senin problemin
Makas açıldı demesini bilip 6.5 orta sahaya 7 defansa veriyorsak bırak da o aldığımız adamlar takımın çehresini değiştirsin. 3-4 yıldır tek kuruş bonservis vermeden kiralik oyuncularla takım dizdik yeri geldi şampiyonluğa oynadık. Cicaldau özelinde söylemiyorum uzun bir süre gerekiyor yargıya varmak için ama öyle bir mantık olmaz. Büyük liglerin vasat takımlarının gelirleri bizim gibi tlyle değil euro kurları 10 da değil.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:emrah:

cicaldou-min.gif

Adaptasyona ihtiyacı var gibi bir görüntü çizdi, daha aktif olması lazım

Umarim yanılırım, Umarim çok iyi çıkar ama ben hiç olumlu izlenim almadim. Kötü oyuncu değil, oyun zekası var ancak fizik kalitesi süper lig seviyesinin çok altında. 6.5 etmez asla keşke kanat alınsa idi bu para ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt