- 14 Ocak 2009
- 6.988
- 7.427
- 1.793
Onu görmedim ben ama iyi olmamış. Pva ile sürtüşse tamam derdim herif her topun başına geçti Cica varken. Bir ortasını görelim diyordum, göremedik.Diagne ile hafif sürtüştü penaltıda

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu görmedim ben ama iyi olmamış. Pva ile sürtüşse tamam derdim herif her topun başına geçti Cica varken. Bir ortasını görelim diyordum, göremedik.Diagne ile hafif sürtüştü penaltıda
Golden sonra zaten biraz canı sıkılmış gibiydi. Ciddi bir arkadaşa benziyor. Diagne şu işi bırakmalı. Dün ilk kırmızı ve golden sonra zaten anlamsız şekilde oyundan düştük. Üstüne bide Marcao sıvadı sağolsun. Takım çok çıt kırıldım.Onu görmedim ben ama iyi olmamış. Pva ile sürtüşse tamam derdim herif her topun başına geçti Cica varken. Bir ortasını görelim diyordum, göremedik.![]()
kuş...
Kus falan degil az once onaylandi arkadaslar tarafindan.banlayin bunu yaw
Kuşun başını küçükken ezeceksin renkdaş. Bunu yapmadığında post sayısı ve üyelik yaşı arttığında forumdaşlar bunları farkedemiyorlar. Ben forumun ilk yıllarından beri buralardayım. Yıllarca burada Belhanda güzellemeleri, Terim hakaretleri, oyuncularımız için çöp çöp diye algı kasmaları, aka kara karaya ak demeleriyle forumu zehirlediler. Bir ara bunların zırvaları yüzünden foruma girmez olmuştum. Çünkü renkdaşlar bu kuşlarla samimi olmuş halay çekiyorlardı.Sonunda gsli dostlarım uyanmaya başlamış, kuş istilası vardı burda
Makas açıldı demesini bilip 6.5 orta sahaya 7 defansa veriyorsak bırak da o aldığımız adamlar takımın çehresini değiştirsin. 3-4 yıldır tek kuruş bonservis vermeden kiralik oyuncularla takım dizdik yeri geldi şampiyonluğa oynadık. Cicaldau özelinde söylemiyorum uzun bir süre gerekiyor yargıya varmak için ama öyle bir mantık olmaz. Büyük liglerin vasat takımlarının gelirleri bizim gibi tlyle değil euro kurları 10 da değil.6.5m euro para mı ya her şeyi değiştirecekmiş, büyük liglerin vasat takımları kıçını siliyor 5-10m euro ile![]()
bizim için büyük para falan da demeyin abi senin için büyük para olması herhangi bir şeyi değiştirmiyor, sen fakirsen bu senin problemin
diğer casper kim?Bir Casper gitti diğeri geldi
Belhanda, ama bu Rumen de belki bişey olabilir, bir de arkasına gerçek bir DM gelse belki daha rahat oynayabilirdiğer casper kim?
AnlıyorumBelhanda
Rakibin icinden geciyor manasinda mi?Bir Casper gitti diğeri geldi