Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Geçen haftadan 1 golü var. Siz Galatasaray maçlarını takip ediyorsunuz sanırımsezonu sıfır golle bitirecek gibi gorunuyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen haftadan 1 golü var. Siz Galatasaray maçlarını takip ediyorsunuz sanırımsezonu sıfır golle bitirecek gibi gorunuyor
Etmiyor sunuz.Geçen haftadan 1 golü var. Siz Galatasaray maçlarını takip ediyorsunuz sanırım![]()
Adama insiyatif verip ofansife daha cok cikmasina saglanirsa ince ara paslari atar bu adam, ama takim çakili duruyor hareket yok oda adam geçebilen biri degil sagina soluna atiyor dogal olarak arkasinda top kesici olacak bu adam iş yapar.Bizim takima ortasahadan çalim atabilen adam olsa cok fark olacak takimda.Adam pas atacak oyuncu bulamayinca sanki birsey yapmamis gibi duruyor, bizim takim biraz daha hareketli oynasa ceza sahasina ince paslar atacak bir oyuncuya benziyor, suan begenmedigim tek tarafi topu alip tek.basina ceza sahasina dogru gitmiyor olmasi.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Klavyenin düzeltme azizliği. Etmiyor musunuz olacak
lucescu gibi sistemi olan bir takımda olsa iş yapar ama terimin sistemsizliğinde neler yapabilir bilmiyorum..
Şinoda takima alisinca estirdi Orduya attigi golden sonra Gercek Sneijderi izlemistik.Sneijder oyunun içinde erik dalı oynardi bu beyfendinin ayağına 20 dakikada bir top değiyor
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ceza yenicek bi durum yok adam koseyi birakti direği carpti bunu goremeyip kufur edecek adama yaziklar olsun.Top Feg'in önüne düşmese şimdiye 50 kişi ceza yemişti![]()
Seni gellecegin Ahmet Arif K.olarak goruyorum agzindan bi tane olumlu bisey cikmiyor.Surekli negatif olmak neden?ilk maçlarda gedson çok kötüydü.
@Murat Kara üstadımla kadın futboluna yöneltmiştik kendisini.
ama bu adamın yumuşak bir oyuncu olduğu da bir realite gibi. berkan ve taylan ile ideal bir kombinasyon oluşturmasını imkan dahilinde görmüyorum.
Aman rengom sen sakin ol lutfenSeni gellecegin Ahmet Arif K.olarak goruyorum agzindan bi tane olumlu bisey cikmiyor.Surekli negatif olmak neden?
penaltıları da mı sayıyoruzGeçen haftadan 1 golü var. Siz Galatasaray maçlarını takip ediyorsunuz sanırım![]()
Penaltı olunca gol sayılmıyor galibiyete etki etmiyorsa bencede saymayalım.penaltıları da mı sayıyoruz