#33 Alexandru Cicâldău

ben bu adamı çok beğendim. golde yaptığı koşu 2 senedir aradığımız merkez koşusu. deli gibi pas hatası yapılan bir maçta ilk hatasını 55-60 gibi yaptı yanılmıyorsam. onun dışında her topu olumlu kullandı. top gelmeden düşünüyor ki ekmek su gibi muhtaç olduğumuz bir durum.

Adam pas atacak oyuncu bulamayinca sanki birsey yapmamis gibi duruyor, bizim takim biraz daha hareketli oynasa ceza sahasina ince paslar atacak bir oyuncuya benziyor, suan begenmedigim tek tarafi topu alip tek.basina ceza sahasina dogru gitmiyor olmasi.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adama insiyatif verip ofansife daha cok cikmasina saglanirsa ince ara paslari atar bu adam, ama takim çakili duruyor hareket yok oda adam geçebilen biri degil sagina soluna atiyor dogal olarak arkasinda top kesici olacak bu adam iş yapar.Bizim takima ortasahadan çalim atabilen adam olsa cok fark olacak takimda.

Olur bundan, az sabır madem pas oyununu oynatacak hoca uygun duruyor bu çocuk. Alıştığımıza uymuyor lakin, hagi wesley hatta lincoln azda olsa.

lucescu gibi sistemi olan bir takımda olsa iş yapar ama terimin sistemsizliğinde neler yapabilir bilmiyorum..

Valla Terim devamlı pas oyunu deyip duruyor

İstediği gerçekten pas oyunu ise bu adam bu işi gayet iyi yapıyor

Yanına aynı oyun yapısında oynayabilecek 2-3 kişi ekleyebilirsek çok hızlı bir oyun anlayışına dönebiliriz

Kararı verecek olan Terim

ilk maçlarda gedson çok kötüydü.

@Murat Kara üstadımla kadın futboluna yöneltmiştik kendisini.

ama bu adamın yumuşak bir oyuncu olduğu da bir realite gibi. berkan ve taylan ile ideal bir kombinasyon oluşturmasını imkan dahilinde görmüyorum.
Seni gellecegin Ahmet Arif K.olarak goruyorum agzindan bi tane olumlu bisey cikmiyor.Surekli negatif olmak neden?

Maçın ilk 10 dksı falan adını duymadım ama teknik olarak iyi diyebilirim daha fazla sorumluluk verilmesi yada alması lazım.

Topa çok sahip olan bir takımız, ligin belkide en çok topa sahip olan takımı olacağız.Bu tarz topa sahip olan ama pozisyon üretmekte zorlanan bir takım için çok kritik bir oyuncu,tek kötü özelliği bazen kayboluyor sahada onu biraz geliştirirse çok daha etkili bir oyuncu olabilir.Sene sonunda 15 gole katkı vermiş olur tahminen asist+gol.

Topu ayağında tutmayı sevmiyor geldi mi hem tak boşluğa salıyor topu gerçekten güzel oyuncu

Geri
Üst Alt