#33 Alexandru Cicâldău

Feg olduğu için daha fazla defansif sorumluluk aldı ama artık hücumda daha aktif olmalı. Berkan ve ömeri göbekte kullanıp cicayı ileri atsak nasıl olur acaba. Devre arası gedson gelirse zaten bütün sorun çözülğr ama devre arasına kadar şu sorunu çözmek gerek. Bu adamın zeka ve soğukkanlılığını kaleye yakın yerlerde kullansak daha yaratıcı bi takım olabiliriz

Hücumda etkili olacagi maclar geliyor,eli kulaginda😜

Acil Gedson gerekiyor çok fazla 8 numara oynuyor bence 10 numara oynatıp serbest bıraksak hücumda belki de bitiriciliğimiz de düzelecek. Oyunun kilidini açacak adamı 1. bölgeye daha yakın oynatıyoruz.

kendisine verilen rolü gayet iyi idare ediyor şimdiye kadar. Tabi gönül ister ki daha ofansif kullanılsın, o da olur zamanla

Kalite var kesinlikle, ocak ayindan sonra (Gedson geldikten sonra) izleyin derim

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Hamsik bu pasif elemanın yerinde olsa ligde 6 puan fazlamız vardı grupta tüm maçları kazanmıştık
Pasif mi. Hamsik iyi bir oyuncu olsa da Cica'nın rolünde oynasa 90dk kalamaz sahada. Çok ciddi tempo ve pres farkı var aralarında. Yan-yana iyi olurlardı ama.

Kendisi kötü topçu değil ama yerine farklı bir profil bakılabilirdi özel yetenekleri var lakin bu yeteneklerini sivriltecek oyunu ortaya koymuyo ya da hoca istemiyo bilmiyorum ama bu iyi değil.Bu kadar eforlu oynatıcaksak keşke farklı tarz bi os alsaydık çünkü şu anki oyun tarzında kendisi sıradan bir topçu olarak gözüküyor maalesef.

He bu arada ts maçında hamsikin orta sahayı nasıl domine ettiğini gördük kıyaslamaya gitmeyelim o herif avrupada oynasa bile yeterdi

Yav belhandadan iyi diye surekli ovecek degiliz. Belhanda kistas degil. Ilk maclarinda hic begenmedim. Sonra ozellikle beni oyun zekasiyla etkiledi. Ancak silik bir oyuncu. Orta sahayi asla domine edemez. Zaten oyle bir fizik kapasitesi yok. Daha once sorumluluk almiyor diyordum bence fizik olarak yeterli olmadigi icin cigeri yetmiyor hucumda surekli bosa kacip toplu topsuz aktif olmak ciddi ciger ister. Berkan mesela cicaldaunun tekniginin yarisiyla bunu yapmaya calisiyor.

Yav belhandadan iyi diye surekli ovecek degiliz. Belhanda kistas degil. Ilk maclarinda hic begenmedim. Sonra ozellikle beni oyun zekasiyla etkiledi. Ancak silik bir oyuncu. Orta sahayi asla domine edemez. Zaten oyle bir fizik kapasitesi yok. Daha once sorumluluk almiyor diyordum bence fizik olarak yeterli olmadigi icin cigeri yetmiyor hucumda surekli bosa kacip toplu topsuz aktif olmak ciddi ciger ister. Berkan mesela cicaldaunun tekniginin yarisiyla bunu yapmaya calisiyor.

Bana Elano'yu hatırlatmaya başladı. Elano 60 metreye ayağa top atardı, tekniği ve oyun zekası iyiydi ama maçta adını çok az duyardık Cicaldau'da öyle onun uzun pas becerisi de yok. İyi işler yapsa da sayıca çok az ve etkisiz.

Geri
Üst Alt