#33 Alexandru Cicâldău

Culio, Pino > Cicaldau, Morutan
Cicaldau bilmemde Morutan gelmis gecmis en iyi oyunculardan biri olacak.Su rezil dediginiz haliyle bile kac mac kazandirdi cocuk.Bugun kotu oynadi ama asistini yapti.Yaptigi asitte baska biri olsaydi Fegi topu atar pozisyonun icine ederdi.Morutan yildiz kumasi var.Cicaldao icin ayni seyleri soylemeyecegim beklenenin altinda kaldi belki Gedson gelirse biraz gelisim saglar.

Başlığa girince çok mutlu oldum. Biraz geç oldu ama teşekkürler GS taraftarları. Bu adamın takımdan kesilmesi bizim geleceğimiz açısından en hayırlısı olacak, en yakın zamanda Terim hocamızda görür inşallah. Para verdik oynatalım derse el ele giderler gibi maalesef.

Sofascore lig ortalama reytinglerine bakiyorum
1 bertolacci
2 bakasetes

Cicaldao ilk 50de yok. Morutan ve omer bayram var bizden sadece.

Mac basina anahtar pasta da ilk 50de degil
Mac basina isabetli sutta 26. Sirada 0.9 ile.
Ben bunlari yazarken dalga gecildi simdi utanmiyorlar tabi
Neyse

Ne iyi ne kötü biraz daha zaman vermek lazım. Orta alanda biraz baskın olmak zorunda böyle takım oyuncusu rolü beklenmiyor kendisinden. Yeni transferlerimiz arasında en mesafeli durduğum oyuncu şu ana kadar.

Çok uyuşuk bir adam top önüne düşüyor 1-2 saniye gecikmeli algılıyor. Boş kaleye kaçırdığı golde dondu kaldı.

Top kaybı yapmamaya focuslanmış en basiti oynamaya çalışıyor anlık olarak çok iyi yaptığı işler var ama kendisini beğenmiyorum, bizi anadolu takımı gibi gösteriyor dominantlığı yok.

Sağ stoper Alpaslan topu alıp orta sahaya kadar geliyor sağ iç Cicaldau piyasada yok ben böyle casper bir orta saha görmedim yalandan bile olsa sorumluluk almıyor hadi itiraf edin bu adam büyük sıkıntı bizim açımızdan. Bir Babel veya Ömer Bayram olmadığı için koruma altında şu an.

Hayalet casper yedek mi olmuş Rumen milli takımında? :)

Tek olumsuz yorumum hep bu arkadaşa oluyor maalesef kendisi bizim as oyuncumuz olduğu sürece hep modern bir anadolu takım görüntüsünde olacağız. Yeteneksiz mi? hayır çok mu eksikleri var? hayır ama oyuncu karakteri pasif. Takımı öne çıkarıp orada tutacak top yaptıracak adam değil 15 maç oldu yaptıramıyorda zaten.

Bir futbol takımı 2. 3. bölgede top dönderemiyorsa sorumlusu merkez orta sahalardır. Koşması, mücadelesi arada güzel işleri ok ama bu bize yetmez. İstediğimiz seviyeye çıkamayız.

Her maç sonunda gelip yazmaktan imtina etmeyeceğim. Rezalet bir oyuncu.

15 pas yapmış bugün ya 15 pası senin 10 dakikada yapman lazım 12 tanede top kaybı. Takımı anadolu takımı gibi gösteriyor bundan kurtulmadığım sürece hiç bir rakibi ablukaya alamayız. A-LA-MA-YIZ.

Belhanda gömenler bu adamı cilalıyor hakitten bu nankörlük ile bizim burnumuz beladan çıkmaz.

Koca maçta 15 pas yapmış orta saha ulan utanın be Galatasaray taraftarı. Orta saha oynuyor bu hayalet. 12 kere top kaybetmiş. Hala övme peşindesiniz.

3 ay önce başladım her hafta anlattım durdum ama derdimi anlatmadım. Bu adam mihenk taşı görevinde çünkü aldık diye oynatmak zorundayız bu da bizi oynamamız gereken oyundan uzaklaştırıyor.

Hiç eğilip bükülmedik 3 aydır aşama aşama yazmışız. Bu adam kanser hücresi ve tüm takımı sarmak üzere.

Emre Kılınç geçen yıl bunun oynadığı topun 3 katını geçen yıl oynadı. Kadıköy'de FB'yi yenerken asistini yaptı, ikili averajı Beşiktaş'tan alırken asistini yaptı.

Gözünü aç GS'li bu adam bizim sonumuz. Dün 90 dakikada 25 pas yapmış hiç mi utanmıyorsunuz?

Geri
Üst Alt