#33 Alexandru Cicâldău

4 maclik bakmiyoruz iste
Adam bir kere sahada kayboluyor görmüyorum nerede nabiyor

Bu yaklaşımla seninle tartışamayız. 2 ay önce böyle değildi diyorum hani nerde diyorsun, veri koyuyorum 4 maçlık bakamayız diyorsun. Niye bakamayalım ben 2 ay önce demişim.

2 ay önce böyle değildi, sen baştan beri karşıyım diyorsan o haliyle bu hali aynı değil ha mevzu saha içinde pasif kalmasıysa bu durum farklı.

Oyuncu rezalet bir oyuncu değil zaten burada tartışacağımız nokta bizim ihtiyacımız bu muydu ya da böyle fark yaratamamaya devam ederse niye 6.5 verdiğimizi sorgulamak olacaktır zira o bonservise fark yaratacak adam alınmalıydı.

marcao geldiğinde ona da sövmüşsündür hee

ne goller yediriyodu o aralar :D

Seviyon mu bari şimdi reis
Marcao geldiginden beri seviyorum gir konuya en cok ben ovmusumdur marcao bir kere hirsli sahada her seyini veriyor. Geldiginden beri bir kez sovmedim nerdeyse belki hata yaptiysa anlık laf etmisimdir ama hicbir zaman kotu oyuncu demedim

Bilmiyorum çok yanlış görevlendiriliyor Cicaldau, sene başında Gedson aşağı Gedson yukarı o olmazsa Harroui diye çift yönlü orta sahaları konuşurken bir anda defansif orta saha eksiğimiz aklımıza geldi Elneny mi Diawara mı derken Assunçao geldi ama o da fayda olmadı

Cicaldau bize gelirken merkez orta sahada hücuma dönük bir oyuncu olarak geldi öyle ki son senelerinde 12 gol 4 asist, 16 gol 8 asist gibi saçma sapan gol katkıları veren bir orta sahaydı bizde çıktığı ilk maçlarda da hücuma yönelik oynuyordu ceza sahasında koşuyordu ki gole de yakın bir oyuncuydu ama şu anda Gedson 'luk yapmasını bekliyoruz arkayı toplasın geriden topu Cicaldau çıkartsın defansif katkı versin vs. vs. tamam bunları da belli ölçülerde yapabilir ama Gedson gibi bir adamın yanına yardımcı rolde yapabilir

Oyuncudan beklentimizin ne olduğuna karar vermek lazım, ayrıca bu takımda biri dinlenmesi gerekiyorsa o da Cicaldau 'dur Ligde sürekli oynuyor Avrupa 'da sürekli oynuyor gidiyor Milli takımda sürekli oynuyor sene başından beri. Biz sezonu erken açtık vs. diyoruz da Cicaldau da kendi takımıyla Temmuz ayının başından beri maçlara çıkıyor

Bu yaklaşımla seninle tartışamayız. 2 ay önce böyle değildi diyorum hani nerde diyorsun, veri koyuyorum 4 maçlık bakamayız diyorsun. Niye bakamayalım ben 2 ay önce demişim.

2 ay önce böyle değildi, sen baştan beri karşıyım diyorsan o haliyle bu hali aynı değil ha mevzu saha içinde pasif kalmasıysa bu durum farklı.

Oyuncu rezalet bir oyuncu değil zaten burada tartışacağımız nokta bizim ihtiyacımız bu muydu ya da böyle fark yaratamamaya devam ederse niye 6.5 verdiğimizi sorgulamak olacaktır zira o bonservise fark yaratacak adam alınmalıydı.
Ben de onu diyorum 6 numara dedigin top kapacak adam durduracak bizde berkanvar yapamiyor
8 numara asist yapacak araya top atacak bizde kim var cicaldao yapamiyor

Bu oyunculara para veren verdiren kim alin dediyse hatalidir

Ayrica veriler cok saglikli degil ki sofascorede suan key pas 1 ortalama gozukuyor senin dedigine gore ilk 4 mac toplam 20 oluyor

Benim yorumum, 10 numara oynayacak kadar kreatif bir adam degil, 8 numara için de cok pasif kaliyor

Ahahahaha
Bu adami begenmeyenlere diyordu bunu

Bu adamı beğenmeyenlere değil direkt olarak senin gibi futbol cahillerine diyordum ..2 kötü maçı sonrası olumlu konuşan herkesi tek tek alıntılaman da ne kadar haklı olduğumu gosteriyor.. İyi oynadığı maç sonrası konuya girip 2 kelam edemezsin senin gibi tipleri ilk kez görmüyoruz.. İşiniz gücünüz aman bokladigim adam kötü oynasın da konusuna girip ego kasayim..

Fena topçu olmadığı görüşündeyim lakin abartıldığı kadar iyi değil. Galatasaray'ın rotasyon oyuncusu olabilecek kıvamda daha fazlası değil.

Kimin dediğini unuttum önceki mesajlarda: Emre K iyiydi geçen sene diye; doğru iyiydi ama Gedson ile iyiydi. Bizim en büyük eksiğimizi kapatmadık biz ortasahada. Nicel olarak da nitel olarak da eksiğiz. Morutan ı severim ama ondan önce bahsettiğim profilde ortasaha eksiğini giderseydik keşke.

Bende tekrar soruyorum

@Burkay Altındall sen sukuat olduğuna eminmisin üstat
Kardeşim benim mesleğim scoutluk değil ben bunu okumadım eğitimini almadım yani gündelik yaşamımi bu meslekle devam ettirmiyorum belli bir süre ekip içinde çalışma yaptım o kadar her oyuncu da nokta atışı yapmam mümkün değil ki ben cicaya dair yanlış bir düşüncem olduğunu düşünmüyorum morutanda aynı şekilde iyi oynayınca çok zeki büyük topçu olacaklar kötü olunca Burkay al bak iyi iyi diyordun iyice tadı kaçtı bu forumun

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı beğenmeyenlere değil direkt olarak senin gibi futbol cahillerine diyordum ..2 kötü maçı sonrası olumlu konuşan herkesi tek tek alıntılaman da ne kadar haklı olduğumu gosteriyor.. İyi oynadığı maç sonrası konuya girip 2 kelam edemezsin senin gibi tipleri ilk kez görmüyoruz.. İşiniz gücünüz aman bokladigim adam kötü oynasın da konusuna girip ego kasayim..
Futbol cahili olan sen ve senin gibilerdir sahada hicbir sey yapmayan oyuncuyu topcu diye satiyorsunuz hala yaziyonuz kotunoynadigi bir mac diye sezon macindan beri iyi oynadigi mac 5'i gecmez. Vay be ne oynadi dedigimiz 1 maci yok

Hangi veriye gore iyi oyuncu sadece bos yaziyonuz yoksa banane sabah kadar övün

Kötü futbolcu değil fakat dün kayboldu. Ya terimin sistem veya sistemsizliğinden yada arkadaş farklı zaaflar edindi İstanbul’da. Yoktu sahada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konusmayim konusmayim diyorumda bunu yaptigini Belhandada yapiyordu.Belhandanin gol sezisi fazla iyi olmadigi icin pek gol pozisyonuna giremiyordu.Cicaldaoya gore daha cok risk aldigi icinde daha cok pas hatasi yapiyordu.Ilk 2 yil isin defansif yonunude iyi yapiyordu sonradan birakti o işi.Bunu soylemek istemezdim ama malesef oyle.

geriye gelse topu ayağına alsa topu dağıtsa göz önüne daha çok gelir

ama bay terim ne morutanı ne cicaldauyu ne de bekleri defans paslaşırken geriye getirtmiyor

Dün en kötü maçıydı. Zajc hatta Mhy'den bile geride kaldı. İlk maçlarında beğenmiştim, yeni transfer olmasına rağmen soğukkanlı ve özgüvenli, ayağında topu evelemeyip gevemeleden çıkartan bir topçu geldi diyerek. Zaten maç verilerine bakarsak ilk maçlarında daha iyi olduğu görülüyor. Maçların daha çok içindeydi, istenen düzeyde olmasa da sorumluluk almaya çalışıyordu. Takıma giderek daha çok ısınacağını ve ipleri eline alacağını düşünmüştüm. Şuan bambaşka bir profile gidiyor.

Maçlarda silik evet. 20 pas atsın diye 6.5 milyon verilmiş olamaz zaten. Skor katkısı da yok. Altıpas içinde, ceza sahasında uygun pozisyonları da gole çeviremiyor. Şanssızlık boyutunu aşmaya başladı bu durum. Skor katkısı verecek orta saha beklentisiyle alındı, Halil gibi o da bitiremiyor.

Bir de atamadıklarının yanında yedirdikleri var. Ts maçında Bakasetas'ı tutarken bir anda dalıp Bakasetas'ı kaçırmasıyla Nelson'u 2v1 yakaladılar, yedik. Bjk maçında golü harici yine silik bir görüntü verdi, takımın penaltıcısı olmasına rağmen topu verdi, altıpasta yine kaçırdı. Fb maçında Mesut'un önünde olup koşuyu görmesine rağmen yine dalıp bir anda herifin gerisinde kaldı, golü yedik.

Yapbozun en önemli parçasıydı, beklenenden giderek uzaklaşıyor. Savaşçı skorer orta saha ile alakası yok.

Geri
Üst Alt