- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
marcao geldiğinde ona da sövmüşsündür heeEvet ararsan bulursan alirsin marcaoya 4 verdik tas gibi oynuyor
ne goller yediriyodu o aralar
Seviyon mu bari şimdi reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao geldiğinde ona da sövmüşsündür heeEvet ararsan bulursan alirsin marcaoya 4 verdik tas gibi oynuyor
4 maclik bakmiyoruz iste
Adam bir kere sahada kayboluyor görmüyorum nerede nabiyor
Marcao geldiginden beri seviyorum gir konuya en cok ben ovmusumdur marcao bir kere hirsli sahada her seyini veriyor. Geldiginden beri bir kez sovmedim nerdeyse belki hata yaptiysa anlık laf etmisimdir ama hicbir zaman kotu oyuncu demedimmarcao geldiğinde ona da sövmüşsündür hee
ne goller yediriyodu o aralar
Seviyon mu bari şimdi reis
Ben de onu diyorum 6 numara dedigin top kapacak adam durduracak bizde berkanvar yapamiyorBu yaklaşımla seninle tartışamayız. 2 ay önce böyle değildi diyorum hani nerde diyorsun, veri koyuyorum 4 maçlık bakamayız diyorsun. Niye bakamayalım ben 2 ay önce demişim.
2 ay önce böyle değildi, sen baştan beri karşıyım diyorsan o haliyle bu hali aynı değil ha mevzu saha içinde pasif kalmasıysa bu durum farklı.
Oyuncu rezalet bir oyuncu değil zaten burada tartışacağımız nokta bizim ihtiyacımız bu muydu ya da böyle fark yaratamamaya devam ederse niye 6.5 verdiğimizi sorgulamak olacaktır zira o bonservise fark yaratacak adam alınmalıydı.
O şerefsizin ben taa..Belhanda cok daha iyi topcu
Ahahahaha
Bu adami begenmeyenlere diyordu bunu
İyi oyuncu kötü performans özellikle İlk yarı rezaletti ikinci yarı ofansif oynayınca daha etkili oldu yine de kötü bir maç çıkardıGel anlat kardes
Kardeşim benim mesleğim scoutluk değil ben bunu okumadım eğitimini almadım yani gündelik yaşamımi bu meslekle devam ettirmiyorum belli bir süre ekip içinde çalışma yaptım o kadar her oyuncu da nokta atışı yapmam mümkün değil ki ben cicaya dair yanlış bir düşüncem olduğunu düşünmüyorum morutanda aynı şekilde iyi oynayınca çok zeki büyük topçu olacaklar kötü olunca Burkay al bak iyi iyi diyordun iyice tadı kaçtı bu forumun
Futbol cahili olan sen ve senin gibilerdir sahada hicbir sey yapmayan oyuncuyu topcu diye satiyorsunuz hala yaziyonuz kotunoynadigi bir mac diye sezon macindan beri iyi oynadigi mac 5'i gecmez. Vay be ne oynadi dedigimiz 1 maci yokBu adamı beğenmeyenlere değil direkt olarak senin gibi futbol cahillerine diyordum ..2 kötü maçı sonrası olumlu konuşan herkesi tek tek alıntılaman da ne kadar haklı olduğumu gosteriyor.. İyi oynadığı maç sonrası konuya girip 2 kelam edemezsin senin gibi tipleri ilk kez görmüyoruz.. İşiniz gücünüz aman bokladigim adam kötü oynasın da konusuna girip ego kasayim..