- 27 Ocak 2010
- 139.365
- 105.704
- 5.648
bu boş orta sahaları fb alırdı genelde
maldanano, jailson, zajc vs.
maldanano, jailson, zajc vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee anlatın o zaman gol atmayan orta sahalar fotvetletler nasılsın şampiyon olacak. Ben boşuna mı yazıyorum gol atacak orta saha lazım halil oynamasın diyeForvetlerimiz bile 6 gol atmis birak ortasahayi
Bunu bartug da yapıyor üstüne frikikleri muazzamHadi çık sahaya ve sağ çapraza 50 metre mesafeden isabetli pas at alev alsın buralar ...
hahhhahahahahahaahhaahhahahahahaahahahahahaahahahahahhahagahagaghahahaahhahahahahahahhaAhh keşke pjanic gelse de orta saha görsek 3 maçın birinde oynasın fark etmez
Ne yapalim hakan her firsattan toptan kacan,kilit pas atmaktan aciz,en ufak zorlukta sinen pasifleri izlemek istemiyorum orta sahada yanlis mi yapiyorumhahhhahahahahahaahhaahhahahahahaahahahahahaahahahahahhahagahagaghahahaahhahahahahahahha
dunyanin en komik yorumu
evet kanka 31 yasindaki bitik nargile icin, pjanice alalim. Cok haklisin, iste futbol professoru ahmet usta.
Del
Ne yapalim hakan her firsattan toptan kacan,kilit pas atmaktan aciz,en ufak zorlukta sinen pasifleri izlemek istemiyorum orta sahada yanlis mi yapiyorum
Basmizdaki eleman getirdiklerini de yaninda gotursun o zaman cunku birini isteyip birini istememek pek samimi degil ft olmasa haci sokamayacakti kaziklari kulubebasimizdaki eleman giderse ancak birsey olur
bitik bir adami ornek vererek sacma oldu
Basmizdaki eleman getirdiklerini de yaninda gotursun o zaman cunku birini isteyip birini istememek pek samimi degil ft olmasa haci sokamayacakti kaziklari kulube
Duzelicez insallahEee anlatın o zaman gol atmayan orta sahalar fotvetletler nasılsın şampiyon olacak. Ben boşuna mı yazıyorum gol atacak orta saha lazım halil oynamasın diye
Morutan da becali bu kadar inatçı olmasa az daha kazık yiyoduk hatırlatırım haci hiç dedi mi bu topçulara bu kadar vermeyin etmezler diye demedi her neyse ben bu topçuların sürekli geriye gidişinden bıktım bi berkana kereme bakıyorum ki berkanın yeteneği oldukça kısıtlı bi de bunlara bakıyorum ya ft az ilgileniyor ya da cidden rumenlerde bi sıkıntı varkazik falan degil bir oyuncuya asip kesmeye birakin
sana gore Morutan da kazik kesinlikle
Kaleci ve sol bek ( omer bayram) yerli olmalicicaldau tam olarak; ön libero ile takımı merkezden hücuma kaldıracak oyuncu arasında köprü görevi görecek gibi.
elneny ile gedson alınırsa performansı zirve yapabilir. tabi kontejan nedeniyle 3 yabancı merkezi oynatmak için mecburen yerli kaleciye ihtiyacımız olacak.
Sövüldü zaten burda. GEDSONA bile ana baci girdiler, sabir diye direnen 3-4 kisiden biriydimmarcao geldiğinde ona da sövmüşsündür hee
ne goller yediriyodu o aralar
Seviyon mu bari şimdi reis