#33 Alexandru Cicâldău

Evet bosna milli takimin yuhladigi cöpü alalim. Falcaodan bikmadik bir de bu koysaydi. Sen GS felan degilde fbjkli felanmisin
Seneye de cuko yuhlanir merak etme fbjk ile alakasi yok pjanic kendini kanitlamis bi topcu cica ile kiyaslanmayacak bi mertebede burdan illa gelsin oynasin anlami cikmasin

Nerde oynadigi belirsiz son maclarda.ön tarafa yakin oynamali

Seneye de cuko yuhlanir merak etme fbjk ile alakasi yok pjanic kendini kanitlamis bi topcu cica ile kiyaslanmayacak bi mertebede burdan illa gelsin oynasin anlami cikmasin
Zaten hep kendini kanitlamis olanlar agizimiza etti. Babel fegh, ve bu sezon Muslera. Bikmadiniz demi.

Alinacaksa öyle bir oyuncu pjanic gibi bir aptal degil, vidal gibisi lazim

FE9R1JjXIAI4j2q

:(

Bu yaz transferleri içinde en büyük hayal kırıklığı. Belki Gedson alınsaydı daha hücumcu bir rol üstlenecekti ama o rolde çok başarılı olacağının ibarelerini vermiyor ceza sahası koşuları dışında. Stanciu gibi oyunu yönlendiren biri değil.

Su verilere, berkanin da 0 hucum katkisi verdigini eklersek, bu takimin bu kadar az gol atmasi normal
Doğru bir istatistiki okuma değil bu çünkü esas problem gol beklentisi yaratmak değil o beklentinin altında kalmak. xG anlamında her kaynakta ligde ilk ikideyiz ama xG'mizin çok altında performansımız var. Asıl sıkıntı bitiren oyuncular yani santraforlar ve kanat forvetler.

Su verilere, berkanin da 0 hucum katkisi verdigini eklersek, bu takimin bu kadar az gol atmasi normal
kanatlar da pek çalışmıyor.

kerem klasik bir kanattan ziyade kanat forvet tarzında olduğundan içeri kayarak oynamayı seviyor. rakip beki içeriye sürükleyebildiği için arkasından destek alsa orada boşluklar oluşabilir ama pva şimdi kadar bunu sadece fb maçının ikinci yarısında yaptı.

morutan da yedlin'den hiç destek alamıyor. futbolu da henüz çok ham olduğu için sağ kanat bizim için ölü gibi. feghouli'yi de denedik ama o da artık emekli olduğundan bir şey yapamadı.

kanatlar da pek çalışmıyor.

kerem klasik bir kanattan ziyade kanat forvet tarzında olduğundan içeri kayarak oynamayı seviyor. rakip beki içeriye sürükleyebildiği için arkasından destek alsa orada boşluklar oluşabilir ama pva şimdi kadar bunu sadece fb maçının ikinci yarısında yaptı.

morutan da yedlin'den hiç destek alamıyor. futbolu da henüz çok ham olduğu için sağ kanat bizim için ölü gibi. feghouli'yi de denedik ama o da artık emekli olduğundan bir şey yapamadı.

Hocanın neden sag kanat istedigi belli. Onun dışında bir bek aldik ama herif nerede belli degil

Şu anda beklenen performansı gösteremese de futbolcuyu böyle bir anda itibarsızlaştırmak doğru değil. Uzun vadede zarar edeceğimizi düşünmüyorum. Marcao da ilk geldiği zamanlarda beklenen performansı gösterememişti. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.

Şu anda beklenen performansı gösteremese de futbolcuyu böyle bir anda itibarsızlaştırmak doğru değil. Uzun vadede zarar edeceğimizi düşünmüyorum. Marcao da ilk geldiği zamanlarda beklenen performansı gösterememişti. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.
Marcao ilk geldigi zaman daha cok sorumluluk aliyodu yav stoper olmasina ragmen her gecen gun bu cocuga karsi kinleniyo taraftar ister istemez ki bence haksiz sayilmayiz da hirs yok en basta isyan etme yok topumu oynayayim gideyim modunda takiliyo etliye sutluye dokunmadan iste sen bunu yapamazsin zaten bildigim ft kendisini yakinda kesecektir belki akli basina gelir fakat hicbir zaman taraftarin hayal ettigi lider- baskin os olamayacak

Marcao ilk maçından itibaren iyi oynamıştı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Geri
Üst Alt