#33 Alexandru Cicâldău

La olm gösterip elletirmemeyi birak artik ya. 5 kere dokunup hos oluyor. Niye kaciyorsun
10 da oynuyorsun su an

Taylan ve Berkan gibi iki pas özürlüsü ile yine çok çok iyi oynuyor.
Gol ve asist bekliyorum ama Burda Çok abartılı olumsuz yorumlar var maçı izlemeyen adam sıçtı batırdı filan sanar.
Cica nın önceki kötü performanslarına gıcık olup yazmışlar yüzde 90 ı boş yani.
Adam standart oynadı çok iyi 2 top çalıp atak başlattığı pozisyonlar gol olsa burdaki yorumlar yüzde yüz olumluya dönecekti.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan ve Berkan gibi iki pas özürlüsü ile yine çok çok iyi oynuyor.
Gol ve asist bekliyorum ama Burda Çok abartılı olumsuz yorumlar var maçı izlemeyen adam sıçtı batırdı filan sanar.
Cica nın önceki kötü performanslarına gıcık olup yazmışlar yüzde 90 ı boş yani.
Adam standart oynadı çok iyi 2 top çalıp atak başlattığı pozisyonlar gol olsa burdaki yorumlar yüzde yüz olumluya dönecekti.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam sıçıp batıramaz. Onu yapmak içinde yeterince topla oynaması lazım.

Begenmiyorum. Yanlis kullaniyor olabilir bilmiyorum ama begenmiyorum. Ilk geldiginde Ilic falan benzetenler vardi. Kulaklarinizi her saniye cinlatiyorum. Ilic gibi skorer ve inceci adamla sunu kiyaslamayin lutfen. Bilmiyorum, ama bu adamdan bize pek hayir gelmeyecek. Umarim arkasinda daha iyi bir ortasaha ile toparlar yok yazik oldu o paralara.

Topu al, oyunu rahatlat, bir aksiyon yap, topa bas, penaltı için topu Van Aanholt’un elinden falan al. Gözle görünür birşey yap. Saklanma artık.

Geri
Üst Alt