Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Bjka attigi gollehatirlaycagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin mental yapısı çok zayıf.bu kadar büyük yatırım yapılan oyunculara "3'e 5'e bakmadan sat" diyen kesimi asla anlamıyorum
fb'de zajc'ı 6 milyona aldı. İlk oynadığı 1.5 yıl nereden buldunuz bu çöp dediği biriydi
sonra 3.5 milyon euro satın alma opsiyonluyla kiralandı genoa'ya. Genoa bile beğenmedi ki opsiyonu kullanmadı
fb'ye tekrar döndükten sonra adeta bambaşka bir seviye oldu
böyle oyuncular belki ortamından, belki sistemden, belki kendi mentalinden dolayı kötü olabilir
1 sene kiralansın belki geri döndüğünde bambaşka cicaldau olacak
ha eğer 7-8 veren verse satılsın tabiki
Bu herifin mental yapısı çok zayıf.
Önünde açık alan olduğu halde 3.5 attığı için top sürmeyen biri. Bunun daha ötesi yok.
Bizde performans vermesi bu yüzden imkansıza yakın, yeteneklerini filan geçiyorum.
Umarım kiralandığı yerde performans verir de 3-5 ne verirlerse yolumuza bakarız. Giren girdi artık, bari zarardan kar edelim.
Valla Zajc bu kadar da kötü değildi yav. Cicaldau diye bi futbolcunun olduğunu maçın 25. dakikasında filan öğreniyoruz.belli olmaz işte onu diyorum. Zajc inanılmaz hırslı bir karakter mi mesela? bazı oyuncular geç olgunlaşıyor
eğer bonservisi çıkıyorsa bence de satılsın ama 2-3 milyona gideceğine kiralanıp tekrar bir bakılması daha doğru
Valla Zajc bu kadar da kötü değildi yav. Cicaldau diye bi futbolcunun olduğunu maçın 25. dakikasında filan öğreniyoruz.
İnşallah haklı çıkarsın.zajc kötüydü abi. 2019-20 sezonunda sadece 10 lig maçı var fb'de
o sene futbolu bırakan mehmet ekici bile 8 maç oynamış ligde
cicaldau ilk 2 ayında herkesin övdüğü biriydi. Takım düşünce o da dip yaptı yok oldu
bence o kadar da gömülecek biri değil
Selçuka benzedi. Ama Prime Selxuk değil... Son dönem SelçukStancu: "Cicaldao iyi bir şutör ve iyi bir pasör. Oyun görüşü en büyük avantajı. Cicaldau'nun oyunun savunma ve sertlik yönünde kendisini geliştirmesi gerekiyor. Duran topları da çok iyi kullanıyor ve onu Selçuk İnan'a benziyorum." (beIN Sports)