#33 Alexandru Cicâldău

Menajeri Italya'da kulüp ariyormus. Umarim fazla zarar etmeden bir an önce elden cikarabiliriz.

bu kadar büyük yatırım yapılan oyunculara "3'e 5'e bakmadan sat" diyen kesimi asla anlamıyorum

fb'de zajc'ı 6 milyona aldı. İlk oynadığı 1.5 yıl nereden buldunuz bu çöp dediği biriydi

sonra 3.5 milyon euro satın alma opsiyonluyla kiralandı genoa'ya. Genoa bile beğenmedi ki opsiyonu kullanmadı

fb'ye tekrar döndükten sonra adeta bambaşka bir seviye oldu

böyle oyuncular belki ortamından, belki sistemden, belki kendi mentalinden dolayı kötü olabilir

1 sene kiralansın belki geri döndüğünde bambaşka cicaldau olacak

ha eğer 7-8 veren verse satılsın tabiki

bu kadar büyük yatırım yapılan oyunculara "3'e 5'e bakmadan sat" diyen kesimi asla anlamıyorum

fb'de zajc'ı 6 milyona aldı. İlk oynadığı 1.5 yıl nereden buldunuz bu çöp dediği biriydi

sonra 3.5 milyon euro satın alma opsiyonluyla kiralandı genoa'ya. Genoa bile beğenmedi ki opsiyonu kullanmadı

fb'ye tekrar döndükten sonra adeta bambaşka bir seviye oldu

böyle oyuncular belki ortamından, belki sistemden, belki kendi mentalinden dolayı kötü olabilir

1 sene kiralansın belki geri döndüğünde bambaşka cicaldau olacak

ha eğer 7-8 veren verse satılsın tabiki
Bu herifin mental yapısı çok zayıf.
Önünde açık alan olduğu halde 3.5 attığı için top sürmeyen biri. Bunun daha ötesi yok.
Bizde performans vermesi bu yüzden imkansıza yakın, yeteneklerini filan geçiyorum.
Umarım kiralandığı yerde performans verir de 3-5 ne verirlerse yolumuza bakarız. Giren girdi artık, bari zarardan kar edelim.

Bu herifin mental yapısı çok zayıf.
Önünde açık alan olduğu halde 3.5 attığı için top sürmeyen biri. Bunun daha ötesi yok.
Bizde performans vermesi bu yüzden imkansıza yakın, yeteneklerini filan geçiyorum.
Umarım kiralandığı yerde performans verir de 3-5 ne verirlerse yolumuza bakarız. Giren girdi artık, bari zarardan kar edelim.

belli olmaz işte onu diyorum. Zajc inanılmaz hırslı bir karakter mi mesela? bazı oyuncular geç olgunlaşıyor

eğer bonservisi çıkıyorsa bence de satılsın ama 2-3 milyona gideceğine kiralanıp tekrar bir bakılması daha doğru

belli olmaz işte onu diyorum. Zajc inanılmaz hırslı bir karakter mi mesela? bazı oyuncular geç olgunlaşıyor

eğer bonservisi çıkıyorsa bence de satılsın ama 2-3 milyona gideceğine kiralanıp tekrar bir bakılması daha doğru
Valla Zajc bu kadar da kötü değildi yav. Cicaldau diye bi futbolcunun olduğunu maçın 25. dakikasında filan öğreniyoruz.

Valla Zajc bu kadar da kötü değildi yav. Cicaldau diye bi futbolcunun olduğunu maçın 25. dakikasında filan öğreniyoruz.

zajc kötüydü abi. 2019-20 sezonunda sadece 10 lig maçı var fb'de

o sene futbolu bırakan mehmet ekici bile 8 maç oynamış ligde

cicaldau ilk 2 ayında herkesin övdüğü biriydi. Takım düşünce o da dip yaptı yok oldu

bence o kadar da gömülecek biri değil

zajc kötüydü abi. 2019-20 sezonunda sadece 10 lig maçı var fb'de

o sene futbolu bırakan mehmet ekici bile 8 maç oynamış ligde

cicaldau ilk 2 ayında herkesin övdüğü biriydi. Takım düşünce o da dip yaptı yok oldu

bence o kadar da gömülecek biri değil
İnşallah haklı çıkarsın.

Stancu: "Cicaldao iyi bir şutör ve iyi bir pasör. Oyun görüşü en büyük avantajı. Cicaldau'nun oyunun savunma ve sertlik yönünde kendisini geliştirmesi gerekiyor. Duran topları da çok iyi kullanıyor ve onu Selçuk İnan'a benziyorum." (beIN Sports)
Selçuka benzedi. Ama Prime Selxuk değil... Son dönem Selçuk

Boey de hiç istenmiyordu bir maç mecburen şans buldu kendini gösterdi 2.bek konumunu Omardan aldı.

Şimdi sıra Cicaldauda. Ama sanırım Emre oynayacak

Teklif yoksa oyuncuyu degersizlestirmeye gerek yok. Bir şekilde kullanmak lazım. Maçlarda kadroya almamak çözüm değil. Fredrick yokken mutlaka lazim olacak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt