Levent Bey hocanın tüm transferleri başarılı diye benim bir iddiam yok ama sizin FT kazıkları diye direkt bir cümleniz var.
Benim tavrım ona yoksa hocayı desteklemek veya övmek için yazmıyorum bunları.
Bazı oyunculardan hoca verim alamamış olabilir ama madem konu kazıklamak ise çoğundan maliyet olarak zarar etmedik. Ben onu verilerle yazmaya çalıştım.
Bu arada Bratu transferlerinden de Galatasaray, aldığı fiyatın 2 katı bonservis kazanarak çıkmıştır. Almaguer ve Pinto tarafında net bir bilgi yok o yüzden bir şey yazamadım onlar hakkında. O dönem para vardı da hoca mı kötü adamlar aldı bir bakıp hatırlamak lazım. Malum Canaydın dönemi...
2011-2013 arası Yiğit Gökoğlan fiyaskosu var. Alınıp denenmesinden sıkıntı yok maliyeti açısından sıkıntılı bir transfer.
Bruma çapraz bağı kopmasına rağmen 15 milyon € satılıp 2 milyon + kiralık gelirlerinden kar yapıldı.
2018-2021 arası gelen her oyuncudan performans aldı. Kiralık Onyekuru ile ilk sezon forvetsiz başlayıp 8 puan geriden gelip şampiyon oldu.
Devra arası yapılan Nagatomo hamlesi şampiyonluğu getirdi.
Diagne transferi ne şartlarda mecburiyetten yapıldı o da mı hocanın başarısızlığı oluyor?
Kerem Aktürkoğlu'nu da sıfır liraya alıp 12 milyon €'ya sattık. Elmas döneminde alınmadığı için üstteki mesajımda yazmadım.
Başarısızlıkları hatırlarken bunları da söylemek lazım ben onun derdindeyim yoksa hocanın veya bir başkasının yılmaz savunucusu olmadım hiçbir zaman.