#33 Alexandru Cicâldău

Yav bu adam bal ligi topcusu bile değil, iş yapar cümlesini kurarken neyi baz alıyorsunuz her insan gibi 2 ayagı falan var onu mu baz alıyorsunuz? Morutan olsa yapar derdimde bu adam bomboş bir herif. Tamam durumlar kötü yönetim bizi en kötüye bile tamah edecek hale getirdi ama bu kadarda değil yani bu kulüp bu kadar mı düştü

Bu herifi Araplara zorunlu ospiyonsuz kiralamak bizde gördügüm en tuhaf hamlelerden biriydi. Herifin o dönem az birsey piyasa degeri vardi herhalde. Hollandaya falan yollasan belki biraz is yapardi ve 3-4e birine kitlerdik. Simdi bunu gelecek sene belese bir takima birakiriz.

Bu adam geldiğin romen gazeticiler galatasaray kalitesinde değil demişti. fatih terim ile görüşen hagi ve popuscu ise önermişti. :)

8.5 milyonu kimlerin paylaştığını anlamak için einstein olmaya gerek yok.
Bu dönemki transferleri yapan arkadaşlarda aynı yoldan yürüyor.
Onlara tavsiyem şu ;
O işleri çevirenler Galatasaray tarihine damga vurdu ses çıkarılmaz ama sizi yağmurlu günde bir damla suya muhtaç ederek kuru kuru severler!

Tam gitmiş gibi gözüküyor. Gündüz Kılıç'a aldım inş geri almak zorunda kalmam.

Hocanın ilk tercihi değildi o yaz başka adamlara gidilmişti. Stanciu gibi ama becerip alamadılar. O transfer döneminin tek verim alınamayan topçusu.

Avrupa'da oynayan Sivas'a vermeyip Arap halı saha ligine gönderilince bu duruma düşmesi birazda normal.

Hala o transfer dönemindeki adamları kullanıp satıyoruz. Sanırım Nelsson'un gidişinden sonra elde bir tek Berkan ve Barış kaldı.

Boey rekor kırdı. O dönem yapılan tüm transfer maliyetlerini bonservis açısından tek başına karşılayıp üstüne 4 milyon € kar bile ettirdi Boey'in satışı.

Morutan zarar ettirmedi gibi duruyor. Nelsson hem fayda verdi hem de 3 milyon € kar yapılarak satıldı veya satılacak.

Mustafa Mohammed'in bonservisi de o yaz alınmıştı ondan da ufakta olsa kar ettik. O dönem alınıp da zarar edilen tek topçu bu.

Buna verilen 6 milyon €'yu transferin son günleri geldiğinde bjk gibi Gedson'un %50'sine yatırsak neredeyse %90 oranla başarılı transfer dönemi olurdu.

Burak Elmas'ı övdüğüm sanılmasın hocaya laf atanlara ufak bir hatırlatma diyelim.

Hocanın bu forumdaki en büyük destekçilerindenim sevgili Nurullah hep güzel yandan bakıyorsun iyi hoş bir tek Barış ve Boey tam randıman alınıp ve karla satılan bir Boey var.
Yani şimdi sana bir liste yapsam şaşırır kalırsın. Almaguerler-Pinto-Bratu-Petreler falan

Levent Bey hocanın tüm transferleri başarılı diye benim bir iddiam yok ama sizin FT kazıkları diye direkt bir cümleniz var.

Benim tavrım ona yoksa hocayı desteklemek veya övmek için yazmıyorum bunları.

Bazı oyunculardan hoca verim alamamış olabilir ama madem konu kazıklamak ise çoğundan maliyet olarak zarar etmedik. Ben onu verilerle yazmaya çalıştım.

Bu arada Bratu transferlerinden de Galatasaray, aldığı fiyatın 2 katı bonservis kazanarak çıkmıştır. Almaguer ve Pinto tarafında net bir bilgi yok o yüzden bir şey yazamadım onlar hakkında. O dönem para vardı da hoca mı kötü adamlar aldı bir bakıp hatırlamak lazım. Malum Canaydın dönemi...

2011-2013 arası Yiğit Gökoğlan fiyaskosu var. Alınıp denenmesinden sıkıntı yok maliyeti açısından sıkıntılı bir transfer.

Bruma çapraz bağı kopmasına rağmen 15 milyon € satılıp 2 milyon + kiralık gelirlerinden kar yapıldı.

2018-2021 arası gelen her oyuncudan performans aldı. Kiralık Onyekuru ile ilk sezon forvetsiz başlayıp 8 puan geriden gelip şampiyon oldu.

Devra arası yapılan Nagatomo hamlesi şampiyonluğu getirdi.

Diagne transferi ne şartlarda mecburiyetten yapıldı o da mı hocanın başarısızlığı oluyor?

Kerem Aktürkoğlu'nu da sıfır liraya alıp 12 milyon €'ya sattık. Elmas döneminde alınmadığı için üstteki mesajımda yazmadım.

Başarısızlıkları hatırlarken bunları da söylemek lazım ben onun derdindeyim yoksa hocanın veya bir başkasının yılmaz savunucusu olmadım hiçbir zaman.

Son düzenleme:
Levent Bey hocanın tüm transferleri başarılı diye benim bir iddiam yok ama sizin FT kazıkları diye direkt bir cümleniz var.

Benim tavrım ona yoksa hocayı desteklemek veya övmek için yazmıyorum bunları.

Bazı oyunculardan hoca verim alamamış olabilir ama madem konu kazıklamak ise çoğundan maliyet olarak zarar etmedik. Ben onu verilerle yazmaya çalıştım.

Bu arada Bratu transferlerinden de Galatasaray, aldığı fiyatın 2 katı bonservis kazanarak çıkmıştır. Almaguer ve Pinto tarafında net bir bilgi yok o yüzden bir şey yazamadım onlar hakkında. O dönem para vardı da hoca mı kötü adamlar aldı bir bakıp hatırlamak lazım. Malum Canaydın dönemi...

2011-2013 arası Yiğit Gökoğlan fiyaskosu var. Alınıp denenmesinden sıkıntı yok maliyeti açısından sıkıntılı bir transfer.

Bruma çapraz bağı kopmasına rağmen 15 milyon € satılıp 2 milyon + kiralık gelirlerinden kar yapıldı.

2018-2021 arası gelen her oyuncudan performans aldı. Kiralık Onyekuru ile ilk sezon forvetsiz başlayıp 8 puan geriden gelip şampiyon oldu.

Devra arası yapılan Nagatomo hamlesi şampiyonluğu getirdi.

Diagne transferi ne şartlarda mecburiyetten yapıldı o da mı hocanın başarısızlığı oluyor?

Kerem Aktürkoğlu'nu da sıfır liraya alıp 12 milyon €'ya sattık. Elmas döneminde alınmadığı için üstteki mesajımda yazmadım.

Başarısızlıkları hatırlarken bunları da söylemek lazım ben onun derdindeyim yoksa hocanın veya bir başkasının yılmaz savunucusu olmadım hiçbir zaman.
Kazıkları sayayım mı güzel kardeşim ?
Mbaye Diagne
Cicaldau
Morutan
Berkan Kutlu (Kazık saymam ama yakındır)
Emre Akbaba
Emrah Eren
Sercan Yıldırım
Ali Lukunku
Yiğit Gökoğlan
Christian
Bratu
Petre
Oğulcan Çağlayan
Halil Dervişoğlu
Gustavo Assunçao
Mohammed Sarr
Ersan Doğu
Cris
Sekidika
Omar Abdullai
Bruno
Pinto
Suat Usta
Muğdat
daha aklıma gelenler bunlar bir çırpıda !

Hocanın ilk tercihi değildi o yaz başka adamlara gidilmişti. Stanciu gibi ama becerip alamadılar. O transfer döneminin tek verim alınamayan topçusu.

Avrupa'da oynayan Sivas'a vermeyip Arap halı saha ligine gönderilince bu duruma düşmesi birazda normal.

Hala o transfer dönemindeki adamları kullanıp satıyoruz. Sanırım Nelsson'un gidişinden sonra elde bir tek Berkan ve Barış kaldı.

Boey rekor kırdı. O dönem yapılan tüm transfer maliyetlerini bonservis açısından tek başına karşılayıp üstüne 4 milyon € kar bile ettirdi Boey'in satışı.

Morutan zarar ettirmedi gibi duruyor. Nelsson hem fayda verdi hem de 3 milyon € kar yapılarak satıldı veya satılacak.

Mustafa Mohammed'in bonservisi de o yaz alınmıştı ondan da ufakta olsa kar ettik. O dönem alınıp da zarar edilen tek topçu bu.

Buna verilen 6 milyon €'yu transferin son günleri geldiğinde bjk gibi Gedson'un %50'sine yatırsak neredeyse %90 oranla başarılı transfer dönemi olurdu.

Burak Elmas'ı övdüğüm sanılmasın hocaya laf atanlara ufak bir hatırlatma diyelim.

O takım 13. oldu yalnız ve bu isimler o sezon neredeyse hiç katkı vermedi. Oyuncu geliştireceğiz diye 13. olmaya razı olmam ben.

Kazıkları sayayım mı güzel kardeşim ?
Mbaye Diagne
Cicaldau
Morutan
Berkan Kutlu (Kazık saymam ama yakındır)
Emre Akbaba
Emrah Eren
Sercan Yıldırım
Ali Lukunku
Yiğit Gökoğlan
Christian
Bratu
Petre
Oğulcan Çağlayan
Halil Dervişoğlu
Gustavo Assunçao
Mohammed Sarr
Ersan Doğu
Cris
Sekidika
Omar Abdullai
Bruno
Pinto
Suat Usta
Muğdat
daha aklıma gelenler bunlar bir çırpıda !
Güzel liste bunlara kazık diyebilmeniz için önce maliyetlerini de yazıp sonra giderken ne getirmiş onlara da bakmak lazım.

Kazık terimini yanlış kullanıyorsunuz. Verim alamadı derseniz ben okeyim. Kazık, alış-şatış arasındaki farktan kaynaklanır.

Bu listedeki zararları fiyat olarak yazarsanız üstüne alıp sattıklarını da yazarız toplam bakiye net şekilde ortaya çıkar.

O zaman bakarız kazık mı sokmuş yoksa kar mı ettirmiş?

Geri
Üst Alt