#33 Çağlar Birinci

Cevap: #3 Çağlar Birinci

bazı topları ezdi ama iyi oynadı genede rakip iyi olsaydı nasıl olurdu bilemem

Sürekli oynarsa daha iyi olabilir. Maç eksiği var. Kaybetmek kolay. Pasları hoşuma gitmedi genel olarak ama Balta'ya göre daha esnek, top ayağına daha çok yakışıyor ve stoperde hoşuma gitmişti.

Hoca nasıl bir program yapar sol bekte bilmiyorum ama CL'ye Balta sol bekiyle gidilmesini istemiyorum.

Sürekli oynarsa daha iyi olabilir. Maç eksiği var. Kaybetmek kolay. Pasları hoşuma gitmedi genel olarak ama Balta'ya göre daha esnek, top ayağına daha çok yakışıyor ve stoperde hoşuma gitmişti.

Hoca nasıl bir program yapar sol bekte bilmiyorum ama CL'ye Balta sol bekiyle gidilmesini istemiyorum.

Sanıyorum ki gidilmeyecek

Sol kanadın Sabri'si izlenimi verdi.2'si de tek ayağını sadece yürümek için kullanıyor.Balta dengesi ve mental zeka olarak 3 adım daha önde Çağlar'a göre.Yetenek olarak ise pek bir fark yok.

baltadan tek iyi tarafı daha iyi orta açıyor

Balta belki ofansif anlamda iyi olmayabilir Çağlar kadar ama savunma yönü TR'deki sol beklere göre gayet iyi.

Zaten dünyada ne kadar çok sağ açık varsa çoğu iyi, hızlı ve kuvvetli,

sol beklerde bir okadar az ve çok az iyi sol bek var, işleri çok zor :)

Balta'nın defansif yönü Çağlar'ın ise ofansif yönü daha iyi ikisinin karışımı bir adam alalım :D

Savunması çok zayıf.. Ankaragücü maçında anlaşılmaz ama büyük maçlarda kötü olur...

Hakan'dan daha teknik oldugu ortaya cikti. Bursaspor macinda oynamali.

analiz yapıyoruz ama ankaragucu macı oynadık bunuda unutmamalı bumacta iyidi demek ne derecede

Orta yapmayı bilmez, defansif açıdan berbat, sadece rakip oyuncuyu bizim ceza sahasına kadar takip eder, topa hamle yapmaz. Balta hiç değilse 1-2 orta yapıyor isabetli, bu hiç. Yerden pasları çok iyi ama, isabetli gidiyor. Zamanında Çağlar'ın eksikleri giderilmeye çalışılsaydı çok iyi olabilirdi, ama artık bu zor.

dun cok bindirme yapti sol kanattan ,bu yonu iyi cunku Hakan neredeyse orta sahayi gecmemek icin yemin etmis ,o bolgeye seneye Taiwo gibi biri alinir umarim CL icin

Orta yapmayı bilmez, defansif açıdan berbat, sadece rakip oyuncuyu bizim ceza sahasına kadar takip eder, topa hamle yapmaz. Balta hiç değilse 1-2 orta yapıyor isabetli, bu hiç. Yerden pasları çok iyi ama, isabetli gidiyor. Zamanında Çağlar'ın eksikleri giderilmeye çalışılsaydı çok iyi olabilirdi, ama artık bu zor.

Balta mı biliyor orta yapmayı? Adam topu kaldıramıyor, ofansif yönü daha iyi Çağların.

Hakan gibi 2 pasından biride rakibe gitmiyor.

Defansif olarak ikiside kötü Hakan'ın hanzolukları unutulmaz bana sorarsanız Çağlar oynasın iyi bir türk bek bulana kadar.

çağların maç eksiği var yoksa defansıda kuvvetlidir denizlide çok diriydi

Melo'ya açtığı orta çok iyiydi. Diğer ortaları Hakan'ı aratmadı.

Yapmayın arkadaşlar Çağlar'ın ortaları gayet iyiydi sert ve kavisli toplar atıyor. Balta'nın ortaları bel seviyesinde etkisiz. Çağlar'ın defansif yönünü bu maçta göremedik ama kanat hücumlarımızın bu kadar yetersiz olduğu yerde mutlaka denenmeli.

Geri
Üst Alt