#33 Gökdeniz Gürpüz

gelecek orta sahalardan birini ben birini sen aç
1778877019597.webp

3 sene takımda tutup altyapı statüsü yazdıracağız diye futbolu unutturduk çocuğa bakalım şimdi hangi takımda gelişip parlayacak

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji6][emoji[emoji6]]" data-quote="Orçun Sözer" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
sene takımda tutup altyapı statüsü yazdıracağız diye futbolu unutturduk çocuğa bakalım şimdi hangi takımda gelişip parlayacak

Biz bu çocuğu geri almak için çok para harcayacağız ileride.

5.kaleciyi bile çıkartırken bu çocuğu neden unuttuk? neden unutuldu?

Su cocugu 10 dk bile adam gibi izlemedik bu sezon. Ztk corba kadroda sag bek falan oynadi.

Okan Buruk altyapidan yetisip ortasaha oynayip avrupa kupasi kazanmis biri olarak su camiada su cocuklari yokediyor bir yandan.

Nerde harbi, dun ben de farkettim olmadigini.

Sevgili Can senin lisanslı topcun değil mi?
Oyle olmasi kendi kendini soktugu durumlarin ustunu kapatmiyor. Galatasaray burasi. Altyapidan cikip daha hic bir sey kanitlamamis cocuk.

Ki digerlerinin almadigi ilgi ve sureyi de almisti.

Bir taraftar olarak ustunu cizmis haldeyim.

Oyle olmasi kendi kendini soktugu durumlarin ustunu kapatmiyor. Galatasaray burasi. Altyapidan cikip daha hic bir sey kanitlamamis cocuk.

Bir taraftar olarak ustunu cizmis haldeyim.
Daha suclumu sucsuzmu oda belli değil?o zaman sen başkanımızın damı üstünü cizdin?Vaz mi geçtin?

Daha suclumu sucsuzmu oda belli değil?o zaman sen başkanımızın damı üstünü cizdin?Vaz mi geçtin?
Metehanin baskan ile ne alakasi var yav?

Galatasaray baskanina olan saygimdan elestiriden yukari gitmiyorum, yoksa sevmem kesinlikle kendisini baskan profili olarak. Becerdigi islere ragmen

Metehanin baskan ile ne alakasi var yav?

Galatasaray baskanina olan saygimdan elestiriden yukari gitmiyorum, yoksa sevmem kesinlikle kendisini baskan profili olarak. Becerdigi islere ragmen
Başkandan kastım içerideki başkanımızdan.Anladigini düşünmüştüm.:(

Başkandan kastım içerideki başkanımızdan.Anladigini düşünmüştüm.:(

Hele onla daha da alakasi yok. Metehan futbolcu, isminin bile bulasmis olmasi amatorluktur. Altyapida kaptandi ve de uzun sure.

Erden Timur konusu tamamen ayarli ve dusmanlik uzerine.hurafe oldugu cok acik. 2028 de insallah aday olur da Metin Ozturklere kalmayiz.

Hele onla daha da alakasi yok. Metehan futbolcu, isminin bile bulasmis olmasi amatorluktur. Altyapida kaptandi ve de uzun sure.

Erden Timur konusu tamamen ayarli ve dusmanlik uzerine.hurafe oldugu cok acik. 2028 de insallah aday olur da Metin Ozturklere kalmayiz.
İnşallah .İnşallah.

ne haini ya
bu cocuklarin bir kariyeri, bir gelecegi var
bu adam bize geldiginde goz onunde bir genc yetenekti

20 yasina gelmis, takimda 3 sezonda toplam 207 dakikasi var, 206'si kupada
skandaldir bu skandal

ne haini ya
bu cocuklarin bir kariyeri, bir gelecegi var
bu adam bize geldiginde goz onunde bir genc yetenekti

20 yasina gelmis, takimda 3 sezonda toplam 207 dakikasi var, 206'si kupada
skandaldir bu skandal
İyi olan oyuncu formayı kapar, tek yönlü bakmamak lazım. 1 puanın bile önemli olduğu ligimizde Gökdeniz i veya herhangi bir genci kazanalım diye 1 puan kaybetsek ne olacak. Arda Ünyay'ı fenerbahçe maçında aldı oyuna sonra kafa vurdurdu 2 puan gitti mesela bir daha oynatamadı Okan hoca. İyiyse oynayacak durumdaysa görmüyor mu antrenmanlarda hoca.

Geri
Üst Alt