- 12 Ocak 2013
- 50.646
- 59.945
- 4.323
gelecek orta sahalardan birini ben birini sen açDünya yıldızı gelirse adminler acar
çer çöp gariban gelirse bize kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelecek orta sahalardan birini ben birini sen açDünya yıldızı gelirse adminler acar
çer çöp gariban gelirse bize kalır
gelecek orta sahalardan birini ben birini sen aç

]
[emoji6
]][emoji6
][emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Orçun Sözer" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
sene takımda tutup altyapı statüsü yazdıracağız diye futbolu unutturduk çocuğa bakalım şimdi hangi takımda gelişip parlayacak
Bu salaklık gerçekleşti mi yoksaYazın 3 senesi doluyo artık altyapıdan yetişme sayılacak ama sözleşmesi bitiyomuş ayrılırsa komik olur
Sözleşme uzatmadıği için çıkarmadılar yüksek ihtimal. Unutulduğunu zannetmiyorum5.kaleciyi bile çıkartırken bu çocuğu neden unuttuk? neden unutuldu?
Metehan ve gokdenizi bekledik açıkçası.Herseye rağmen.Sözleşme uzatmadıği için çıkarmadılar yüksek ihtimal. Unutulduğunu zannetmiyorum
Gokdeniz tmmda metehan ciksaydi elsetirirdim. Hocanin olgu formasiyla falan geldi birdeMetehan ve gokdenizi bekledik açıkçası.Herseye rağmen.
Sevgili Can senin lisanslı topcun değil mi?Gokdeniz tmmda metehan ciksaydi elsetirirdim. Hocanin olgu formasiyla falan geldi birde
Oyle olmasi kendi kendini soktugu durumlarin ustunu kapatmiyor. Galatasaray burasi. Altyapidan cikip daha hic bir sey kanitlamamis cocuk.Sevgili Can senin lisanslı topcun değil mi?
Daha suclumu sucsuzmu oda belli değil?o zaman sen başkanımızın damı üstünü cizdin?Vaz mi geçtin?Oyle olmasi kendi kendini soktugu durumlarin ustunu kapatmiyor. Galatasaray burasi. Altyapidan cikip daha hic bir sey kanitlamamis cocuk.
Bir taraftar olarak ustunu cizmis haldeyim.
Metehanin baskan ile ne alakasi var yav?Daha suclumu sucsuzmu oda belli değil?o zaman sen başkanımızın damı üstünü cizdin?Vaz mi geçtin?
Başkandan kastım içerideki başkanımızdan.Anladigini düşünmüştüm.Metehanin baskan ile ne alakasi var yav?
Galatasaray baskanina olan saygimdan elestiriden yukari gitmiyorum, yoksa sevmem kesinlikle kendisini baskan profili olarak. Becerdigi islere ragmen
Başkandan kastım içerideki başkanımızdan.Anladigini düşünmüştüm.![]()
İnşallah .İnşallah.Hele onla daha da alakasi yok. Metehan futbolcu, isminin bile bulasmis olmasi amatorluktur. Altyapida kaptandi ve de uzun sure.
Erden Timur konusu tamamen ayarli ve dusmanlik uzerine.hurafe oldugu cok acik. 2028 de insallah aday olur da Metin Ozturklere kalmayiz.
Fenerbahçe’ye gittiği yazılıyor. Gs’nin haini bitmez.Sözleşme uzatmadıği için çıkarmadılar yüksek ihtimal. Unutulduğunu zannetmiyorum
İyi olan oyuncu formayı kapar, tek yönlü bakmamak lazım. 1 puanın bile önemli olduğu ligimizde Gökdeniz i veya herhangi bir genci kazanalım diye 1 puan kaybetsek ne olacak. Arda Ünyay'ı fenerbahçe maçında aldı oyuna sonra kafa vurdurdu 2 puan gitti mesela bir daha oynatamadı Okan hoca. İyiyse oynayacak durumdaysa görmüyor mu antrenmanlarda hoca.ne haini ya
bu cocuklarin bir kariyeri, bir gelecegi var
bu adam bize geldiginde goz onunde bir genc yetenekti
20 yasina gelmis, takimda 3 sezonda toplam 207 dakikasi var, 206'si kupada
skandaldir bu skandal